Πόστερ & Game of Thrones…. Ο τέλειος συνδυασμός!!!

Είτε είσαι fan της σειράς είτε όχι (…μάλλον απίθανο) πρέπει να παραδεχτείς ότι πρόκειται για μια σειρά - φαινόμενο με τεράστια απήχηση σε όλο τον κόσμο!

Τι καλύτερο λοιπόν να μεταφέρεις το κλίμα και την ατμόσφαιρα του Westeros σπίτι σου? Να βάλεις (…βρε παιδί μου) λίγο από τη μαγεία του φανταστικού αυτού κόσμου μέσα στη καθημερινότητα σου.

Μην ξεχνάς ότι ο τελευταίος κύκλος αργεί ακόμα, οπότε γιατί να μην προσθέσεις κάποιες πινελιές διακόσμησης που θα σου δίνουν κουράγιο ώστε να περιμένεις μέχρι το 2018 ή και 2019 για να δεις την αγαπημένη σου σειρά?

Γι’ αυτό το λόγο κι εμείς σκεφτήκαμε να σου δώσουμε τις καλύτερες ιδέες για να διακοσμήσεις τον προσωπικό σου χώρο με αφίσες & posterposter από τους αγαπημένους σου οίκους ή χαρακτήρες!

Βρες τον Οίκο σου!

Η πιο συνηθισμένη ιδέα για πόστερ σε σχέση με το Game of Thrones είναι να τοποθετήσεις στον τοίχο σου τον αγαπημένο σου Οίκο. Είτε υποστηρίζεις τους σκληρούς (…πλην τίμιους) Stark, τους πλούσιους Lannister ή τους φιλόδοξους Targaryen είναι σίγουρο ότι θα βρεις το πόστερ που θα ταιριάζει με την προσωπικότητα και το στυλ σου. Ας πάρουμε λοιπόν μια ιδέα από τις σημαίες των πιο βασικών Οίκων του Game of Thrones που κυκλοφορούν σε μορφή πόστερ.

poster2

Βρες τον αγαπημένο σου χαρακτήρα!

Η δεύτερη πιο συνηθισμένη πρόταση για πόστερ είναι να κρεμάσεις στον τοίχο σου τον αγαπημένο σου χαρακτήρα. Είναι σίγουρο ότι αν είσαι πραγματικός fan του Game of Thrones θα έχεις κάποιον αγαπημένο (…εύχομαι να είναι και ζωντανός) ήρωα καθώς η σειρά μας έχει δώσει κατά καιρούς πολύ ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές περιπτώσεις ηρώων. Γιατί λοιπόν να μην επιλέξεις ένα πόστερ με τον John Snow, την Daenerys Targaryen ή ακόμα και την Cersei (δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αλλά… γούστα είναι αυτά) που θα δώσει μοναδικό χρώμα και στυλ στον προσωπικό σου χώρο?

Βρες την αγαπημένη σου φράση!

Το Game of Thrones μας έχει χαρίσει άπειρες φράσεις με χιουμοριστικό και όχι μόνο περιεχόμενο που μπορούν να διακοσμήσουν τον προσωπικό αλλά και επαγγελματικό σου χώρο. Μια πολύ όμορφη και έξυπνη φράση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τυπωμένη πάνω σε πόστερ από την πλειοψηφία του κόσμου είναι η εξής:

poster3

Ένα πολύ όμορφο πόστερ το οποίο είναι βέβαιο ότι θα δώσει ένα ιδιαίτερο ύφος στο χώρο σου και παράλληλα θα περιέχει και ένα πολύ σημαντικό και ουσιώδες μήνυμα.

Είσαι Vintage?

Αν ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο (…και όχι τόσο mainstream) αλλά σχετικό με τη σειρά τότε οι συλλογές με vintage πόστερ είναι αυτό που σου ταιριάζει. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε μοτίβα και σχέδια, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές που είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό fan της σειράς.

Κάνε τη δική σου Συλλογή!

Η καλύτερη λύση! Γιατί δεν δημιουργείς ένα χώρο στον τοίχο σου μόνο με πόστερ από τον αγαπημένο σου Οίκο ή χαρακτήρα? Μια άλλη super ιδέα είναι να τοποθετήσεις τα επίσημα πόστερ που βγάζει το HBO για κάθε νέα σεζόν για να αποδείξεις σε όλους ότι είσαι ο πιο φανατικός οπαδός της σειράς!

Σου άρεσε το άρθρο? Θα το δοκιμάσεις? Αν ναι, τι πόστερ θα διαλέξεις?