Πώς να φορέσετε το μαύρο φόρεμα το φθινόπωρο

Ένα απλό μαύρο φόρεμα δεν μπορεί να λείπει από την ντουλάπα καμιάς γυναίκας!

Αποτελεί το πιο δημοφιλές από τα φορέματα τόσο της χειμερινής όσο και της θερινής σεζόν, καθώς μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να συνδυάσετε ένα λιτό μαύρο φόρεμα ώστε να δημιουργήσετε απίθανα φθινοπωρινά looks.

Μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή

Αν έχετε επιλέξει ένα μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή, συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας sneakers, με ένα μοντέρνο πανωφόρι και με μία άνετη backpack στις πρωινές σας εμφανίσεις.

Εναλλακτικά, συνδυάστε το με ένα χρωματιστό καλσόν και με μπότες, εφόσον κάνει ψύχρα. Αλλιώς μπορείτε να το φορέσετε με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Ένα μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε το πολυσυζητημένο multi-layeredlook. Προσθέστε πάνω από το φόρεμα ένα μακρύ και φαρδύ μπλουζάκι για να μοιάζει σαν να φοράτε δύο κομμάτια.

Εφαρμοστό μαύρο φόρεμα

Φορέστε το εφαρμοστό μαύρο φόρεμα με τα αγαπημένα σας ankleboots και συνδυάστε το με μία μοντέρνα κάπα ή poncho με χρωματιστά μοτίβα.

Αν προτιμάτε τις μπαλαρίνες, φορέστε από πάνω μία καμπαρντίνα σε nude απόχρωση και κρατήστε μια κομψή handbag, για να ενισχύσετε το στιλ σας.

Τη φθινοπωρινή περίοδο μπορείτε επίσης, να το συνδυάσετε με μία μακριά πλεκτή ζακέτα ή με ένα τζιν πουκάμισο, που συνιστά δημοφιλή ενδυματολογική τάση για φέτος.

Μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο

Εργάζεστε σε γραφείο και θέλετε να φορέσετε το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα που το μάκρος του φτάνει ως το γόνατο; Συνδυάστε το με μαύρες μπαλαρίνες ή γόβες, αναλόγως τι σας βολεύει περισσότερο στην καθημερινότητά σας.

Συμπληρώστε το look με ένα φουλάρι που μπορείτε να δέσετε γύρω από τον λαιμό για να προσδώσετε πόντους θηλυκότητας στην εμφάνισή σας.

Βραδινό μίνι μαύρο φόρεμα

Ένα απλό, καθημερινό μαύρο φόρεμα μπορείτε εύκολα να το μετατρέψετε σε βραδινό για να σας συνοδεύει στις νυχτερινές σας εξόδους. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γόβες και με ένα μικρό τσαντάκι clutch.

Αν πρόκειται να παραβρεθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, φορέστε το με γόβες σε nude απόχρωση και κρατήστε ένα μικρό τσαντάκι σε παρόμοιο χρωματισμό. Συμπληρώστε το look σας με ένα χρωματιστό αξεσουάρ, όπως μια εσάρπα στις αποχρώσεις που σας αναδεικνύουν.