Λευκά είδη για το σπίτι- 3+1 ριχτάρια και σετ σεντόνια που θα λατρέψετε

Τα λευκά είδη πάντα θα κυριαρχούν στις εποχικές λίστες αγορών, αφού σχετίζονται στενά με τη διακόσμηση και το ύφος των δύο σημαντικότερων χώρων του σπιτιού: το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα.

Επιλέξτε επώνυμα λευκά είδη από το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, το ηλεκτρονικό κατάστημα που προτείνει πάντα κάτι καινοτόμο, μοντέρνο και ιδιαίτερο. Στο μεταίχμιο του καλοκαιριού και φθινοπώρου σας προτείνουμε σετ σεντόνια και ριχτάρια καναπέ που θα ομορφύνουν το σαλόνι σας χρωματιστά και έξυπνα!

Σεντόνια φανελένια και King Size -20%

Ένα πανδαιμόνιο χρωμάτων και σχεδίων, δημιουργούν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας. Τα φανελένια σεντόνια ΚΕΝΤΙΑ από φανέλα Πορτογαλίας, υπόσχονται να σας ζεστάνουν και να σας χαρίσουν υγιεινή που ξεχωρίζει. Η διακριτική τους αίσθηση σαν χνούδι τα κάνει να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε αυτό το υπέροχο σχέδιο, από εδώ.

Επιρροές από boho και έθνικ έχουν τα DELHI σεντόνια king size από ΚΕΝΤΙΑ. Αποτελούνται από 100% βαμβάκι supersoft 160tc. Θα γίνουν τα αγαπημένα σας!

Ριχτάρια σε ουδέτερες και ζεστές αποχρώσεις

Καιρός να αλλάξετε την επένδυση στο καθιστικό σας. Τα ριχτάρια είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να δώσετε νέα τροπή στην εμφάνιση της πολυθρόνας ή του καναπέ. Η Gofis Home πρωταγωνιστεί σε ποιότητα και σχεδίαση και προτείνει μοτίβα που σίγουρα εντυπωσιάζουν, όπως το μπεζ ριχτάρι 2θέσιου καναπέ.

Αν αγαπάτε τα ριχτάρια με κρόσια στο τελείωμα, το μπορντό μοτίβο είναι μία στάνταρ επιλογή που μπορεί να ταιριάξει χρωματικά με τον υπόλοιπο χώρο, προσφέροντας φινέτσα και αισθητική. Αποκτήστε με ένα κλικ το συγκεκριμένο ριχτάρι! Όσο για την ποιότητα είναι chenille με σχέδιο τύπου patchwork!

Θέλετε να ανακαλύψετε όλη την ποικιλία από επώνυμα ριχτάρια και σεντόνια; Αρκεί να μπείτε στην συλλογή του Katoikein και να περιηγηθείτε σε λευκά είδη που κάνουν τη διαφορά τόσο στην ποιότητα, όσο και στις τιμές. Δεκτές τηλεφωνικές παραγγελίες και δυνατότητα αποπληρωμής με άτοκες δόσεις.