Logo

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο inkjet εκτυπωτή για το σπίτι

Ο «καλύτερος» εκτυπωτής δεν είναι ο πιο ακριβός που συναντάτε στο ράφι ή ο πιο δημοφιλής του καταστήματος, αλλά αυτός που είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Αν λοιπόν αναζητάτε έναν εκτυπωτή για το σπίτι και προτιμάτε να λειτουργεί με μελάνια δείτε παρακάτω τους κυριότερους λόγους για τους οποίους αξίζει να επιλέξετε μία συσκευή inkjet τεχνολογίας και ακόμη, μερικές προτάσεις για τους καλύτερους οικιακούς εκτυπωτές, με κριτήριο την αναλογία ποιότητας - τιμής, από τους ειδικούς του websupplies.gr.  

Γιατί να επιλέξετε ένα εκτυπωτή Inkjet

Οι εκτυπωτές που λειτουργούν με μελάνια είναι οι πιο διαδεδομένοι παγκοσμίως, παρόλο που δεν διαθέτουν την πιο εξελιγμένη τεχνολογία που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά.

Σας συμφέρει να επιλέξετε έναν Inkjet εκτυπωτή γιατί:

  • είναι πιο οικονομικός σε σύγκριση με έναν laser τεχνολογίας
  • δεν διαφέρει σε όγκο ο ασπρόμαυρος από τον έγχρωμο
  • είναι αποτελεσματικός και στην εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών
  • δεν θέτει περιορισμούς στον τύπο και στο πάχος χαρτιού που μπορεί να εκτυπώσει
  • προσφέρει τη δυνατότητα για εκτυπώσεις και σε άλλα υλικά πέρα του χαρτιού
  • υπάρχουν μοντέλα που εκτυπώνουν απευθείας από smartphone ή κάρτα μνήμης.

Προτάσεις για ποιοτικούς οικιακούς εκτυπωτές

Εξοικονομήστε έως 50% ανά σελίδα έγχρωμης εκτύπωσης υψηλής ποιότητας με τον εκτυπωτή Inkjet HP Officejet Pro 8210. Δημιουργήστε ανθεκτικές εκτυπώσεις στην άνεση του σπιτιού σας.

Δημιουργήστε έγχρωμα έγγραφα εξαιρετικής ποιότητας και εξοικονομήστε έως 50% ανά σελίδα με τον ενεργειακά αποδοτικό εκτυπωτή HP Officejet Pro 6230. Είναι ιδανικός για χρήση στο σπίτι και το γραφείο.  

Ιδανικός για οικιακούς χρήστες, ο έγχρωμος εκτυπωτής Inkjet Canon Pixma IP2850 εκτυπώνει με χαμηλό κόστος έγγραφα, εργασίες και φωτογραφίες. Εξασφαλίζει συμβατότητα με όλους τους υπολογιστές και είναι από τους πιο αθόρυβους εκτυπωτές της αγοράς.

Εκτυπώστε με χαμηλό κόστος έγγραφα και φωτογραφίες στην άνεση του σπιτιού σας με τον εκτυπωτή HP Deskjet Ink Advantage 1115. Είναι κατάλληλος για τοποθέτηση σε περιορισμένο χώρο, χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του.

Ο εκτυπωτής Inkjet Canon Pixma iP7250 είναι ιδανικός για υψηλής ταχύτητας και ποιότητας εκτύπωση φωτογραφιών, εγγράφων και CD. Συνδέεται με τις συσκευές σας μέσω ασύρματου δικτύου.

Εκτυπώστε εκπληκτικές φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή τις φορητές σας συσκευές με τον εκτυπωτή Officejet Pro 8218 της HP. Περιορίστε το κόστος στο ελάχιστο χάρη στις επιλογές εξοικονόμησης που σας προσφέρει. 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb