Φθινοπωρινοί μπελάδες για τον σκύλο σας - Ποιες είναι οι σωστές αγορές από pet shop

To pet shop petsupermarket μοιράζεται μαζί σας τη λίστα με τα top products που χρειάζεται ο τετράποδος φίλος σας τις φθινοπωρινές μέρες. Πριν δείτε την τεράστια ποικιλία που φιλοξενεί το pet shop όχι μόνο για τους σκύλους αλλά για όλα τα μικρά κατοικίδια που μπορεί να έχετε υιοθετήσει, κάντε τις απαραίτητες αγορές!

Ένα καλό μπάνιο μετά τις διακοπές με το σωστό σαμπουάν

Μην χρησιμοποιήσετε δικό σας σαμπουάν σε καμία περίπτωση, έστω κι αν σας τελείωσε το σαμπουάν του σκύλου. Το ph του δέρματός του είναι εντελώς διαφορετικό από το ανθρώπινο και γι΄αυτό χρειάζεται ένα σκυλο-σαμπουάν που να του ταιριάζει ακριβώς αποφεύγοντας κάθε ερεθισμό. Το Furminator Super Shine αποτελείται από βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες που επαναφέρουν την χαμένη λάμψη και γυαλάδα του τριχώματος του σκύλου σας.

Εφαρμόστε το σαμπουάν σωστά! Κάντε μασάζ σε όλη τη γούνα του με τα δάχτυλά σας με προσοχή στα αυτιά και σχολαστικότητα στα πατουσάκια του που παγιδεύονται βρωμιές και μικρόβια.

Οι ψύλλοι μπορεί να παραμένουν

Η χώρα μας είναι ευνοϊκή λόγω καιρού για την μεταφορά ψύλλων και παρασίτων στον σκύλο. Το αντιπαρασιτικό σπρέυ Extreme ό,τι χρειάζεται ο σκύλος σας για να προστατευτεί από τα παράσιτα και από το καλαζάρ. Περιέχει μόνο αιθέρια έλαια.

Μπείτε στο pet shop Petsupermarket και βρείτε ό,τι χρειάζεστε για όλα τα κατοικίδια. Όλα τα προϊόντα έρχονται στην πόρτα σας και μάλιστα σε πολύ πιο οικονομικές τιμές από αυτές που ισχύουν στα καταστήματα.

Όλα τα brands, η καλύτερη ποιότητα και αναρίθμητα προϊόντα για τις ανάγκες του κατοικιδίου σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε από εδώ στην καλύτερη παρέα και να ξεκινήσετε τις αγορές σας σε τροφές, παιχνίδια, προϊόντα ειδικής φροντίδας και εκπαιδευτικά είδη.

Οι πληρωμές γίνονται με δωρεάν αντικαταβολή στην πόρτα σας, με κατάθεση και με πιστωτική κάρτα. Όλα σε εγγυημένα χαμηλές τιμές!