Έπιπλα κουζίνας και εσωτερικές πόρτες από την Artion Design

Κάθε μέρα που γυρνάτε σπίτι από τη δουλειά θέλετε να μπαίνετε σε έναν χώρο ο οποίος να είναι όπως ακριβώς τον έχετε φανταστεί. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες κάνουν το σπίτι σας «πανέτοιμο» μετά από μία μετακόμιση ή ανακαίνιση.

Δύο από αυτές τις λεπτομέρειες είναι τα έπιπλα κουζίνας που αναδεικνύουν έναν από τους βασικότερους χώρου και οι εσωτερικές πόρτες, οι οποίες ενώνουν όλο το σπίτι.

Έπιπλα κουζίνας σε διάφορα στυλ

Η κουζίνα είναι ένα δωμάτιο δημιουργίας, το οποίο μπορεί να καθορίσει πολλές δραστηριότητες σπιτιού μέσα στην ημέρα. Η ποιότητα κατασκευής του και τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα έπιπλα κουζίνας είναι πολύ βασική παράμετρος για το décor και την αντοχή όλων των επίπλων στον χρόνο και στην συνεχή φθορά.

Στην μεγάλη ποικιλία του Artion Design μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για τα έπιπλα κουζίνας. Δηλαδή:

  • Κουζίνες σε συνδυασμό υλικών όπως στοιχεία μασίφ με λάκα

  • Γυαλιστερές ακρυλικές επιφάνειες

  • Δρύινος καπλαμάς

  • Ειδικές κατασκευές απορροφητήρα

  • Μελαμίνη σε άριστη ποιότητα

Τι σας προσφέρει το Artion Design

Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει έπιπλα και ντουλάπια κουζίνας ύστερα από παραγγελίες, όπως τα θέλει ο πελάτης. Η υλοποίηση πραγματοποιείται ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, τηρώντας όλα τα χρονοδιαγράμματα και συμβάλλοντας σε λειτουργικές λύσεις ποιότητας.

Εσωτερικές πόρτες

Οι εσωτερικές πόρτες συμμετέχουν ενεργά στην συνολική αισθητική του χώρου και από την άλλη προσφέρουν σε κάθε δωμάτιο ησυχία και ιδιωτικότητα.

Στην μεγάλη ποικιλία Artion Design μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από εσωτερικές πόρτες, οι οποίες μπορούν πληρούν όλα τα επίπεδα ασφαλείας, ειδικά κατασκευασμένες, ώστε να μην τρίζουν και να μην φθείρονται από την καταπόνηση. Επιλέξτε το δικό σας διακοσμητικό πλαίσιο για την πόρτα σας.

Artion Design: Ανταγωνιστικές τιμές, μεγάλη ποικιλία, άμεση εξυπηρέτηση, εξειδίκευση χρόνων σε πόρτες ασφαλείας, έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες. Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.