Συμπληρώματα, βιταμίνες και υπερτροφές που διώχνουν την κούραση

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας έχουν κουράσει; Θέλετε να ενισχύσετε λίγο τον οργανισμό σας και να νιώσετε ότι ξυπνάτε καλύτερα και ότι έχετε περισσότερες αντοχές; Η ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ σας παρουσιάζει βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής και υπερτροφές που καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες σας στα απαραίτητα στοιχεία και μέταλλα.

Σύμπλεγμα βιταμινών Β

Ο κυτταρικός μεταβολισμός εξαρτάται από τα συμπλέγματα βιταμίνης B και το DOCTOR'S FORMULAS σας εφοδιάζει με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες του συμπλέγματος. Το αποτέλεσμα είναι το σώμα σας να επεξεργάζεται αποτελεσματικά την τροφή και να τη μετατρέπει σε ενέργεια. Αυξήστε την αντοχή σας και χαρίστε παραπάνω ευεξία στον οργανισμό σας. Εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε πολυβιταμίνες!

Ποιες τροφές σας βοηθάνε σύνθεση της B; Το κρέας, οι πατάτες, οι φακές!

Προβιοτικά

Ελέγχουν την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, εξολοθρεύοντας όλα τα βλαβερά βακτήρια. Επιπλέον βοηθούν τον οργανισμό σας να «πετάξει» όλες τις τοξίνες, διατηρώντας ένα υγιές πεπτικό σύστημα. Αν δεν διατηρείται η ισορροπία στην εντερική χλωρίδα τότε εμφανίζεται μειωμένη ανοσία που φέρνει κούραση.

Σίδηρος

Ένα από τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής που καταπολεμούν την κούραση και βοηθούν πολύ στην αναιμία είναι ο σίδηρος. Η ενέργεια δύσκολα αναπληρώνεται όταν η έλλειψη του σιδήρου έχει διαγνωστεί. Για την αντιμετώπισή της λοιπόν ο δυσγλυκινικός σίδηρος της SOLGAR είναι ένα από τα καλύτερα βοηθήματα.

Οι τροφές με σίδηρο είναι κόκκινο κρέας, συκώτι και πουλερικά.

Χυμός αλόης

Ο βιολογικός χυμός αλόης ανήκει στις υπερτροφές και θεωρείται υψηλής θεραπευτικής αξίας σε πολλές περιπτώσεις ασθενών, αυξάνοντας μέχρι και το προσδόκιμο ζωής. Επίσης η αλόη μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του οργανισμού ή στα άτομα που κάνουν κακή διατροφή.

Βρείτε περισσότερα συμπληρώματα διατροφής στο diatrofologiki.gr. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€, χαμηλές τιμές και προσφορές και τηλεφωνικές παραγγελίες εύκολα και άμεσα.