Λέβητες αερίου επίτοιχοι – Μία έξυπνη λύση αυτόνομης θέρμανσης

Τα τελευταία χρόνια έχουν αδρανοποιηθεί τα συστήματα θέρμανσης που λειτουργούν με κεντρικό λέβητα. Η δυσκολία που φέρνουν είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα κάθε ιδιοκτήτης να ψάχνει για συστήματα που του καλύπτουν τόσο τις ενεργειακές ανάγκες όσο και τις οικονομικές.

Οι επίτοιχοι λέβητες αερίου είναι μία από αυτές τις λύσεις που το μόνο που προϋποθέτει είναι την ύπαρξη του δικτύου του φυσικού αερίου, το οποίο περνάει έξω από το κτήριο. Επιπλέον οι καινούργιες νομοθεσίες δεν απαιτούν εγκρίσεις και ενέργειες, οι οποίες ήταν αναγκαίες παλιά, με αποτέλεσμα οι λέβητες να εγκαθίστανται μέσα σε μία μέρα.

Αποτελούν μία εξαιρετική λύση για την αυτόνομη θέρμανση σε κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο

Ο ατομικός λέβητες αερίου, συνήθως επίτοιχος, θεωρείται απόλυτα ασφαλής και ολοκληρωμένος με εναλλάκτες, καυστήρες, κυκλοφορητές, βαλβίδες ασφαλείας και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που τον κάνουν να αντέχει στον χρόνο και να είναι πολύ εύκολος στην εγκατάστασή του.

Η καύση του φυσικού αερίου φτάνει στον βαθμό της τέλειας καύσης, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν μυρωδιές και υπολείμματα και η εγκατάστασή του να είναι εύκολη, αφού συνδέεται με το υφιστάμενο σύστημα θέρμανσης. Από τον λέβητα αυτόν μπορεί να παραχθεί ζεστό νερό χρήσης, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστό boiler. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι το σύστημα αυτό θα λειτουργεί σαν ταχυθερμοσίφωνας ή να συνδυαστεί κανονικά με τον ηλιακό σας.

Λέβητες φυσικού αερίου συμπύκνωσης

Οι λέβητες συμπύκνωσης εκμεταλλεύονται την υψηλή θερμοκρασία των καπναερίων. Αυτό σημαίνει ότι έχουν υψηλό βαθμό απόδοσης και ταυτόχρονα οικονομική λειτουργία.

Για να μπορέσετε να επιλέξετε και εσείς το καλύτερο σύστημα θέρμανσης φυσικού αερίου μπείτε στην Baxi Hellas.

Θα βρείτε σε ανταγωνιστικές τιμές, λέβητες πολλών τύπων που μπορούν να προσφέρουν θέρμανση σε κάθε χώρο είτε αυτός είναι επαγγελματικός είτε οικιακός.

Με τεχνολογία Think, 3ετή εγγύηση, φιλικότητα προς τον χρήστη και το περιβάλλον! Με λίγα λόγια οι καλύτεροι λέβητες είναι Baxi!