Είστε αναποφάσιστοι με τη θέρμανση που θα βάλετε; Δοκιμάστε πέλλετ!

Αν ανήκετε σε αυτούς που σκέφτονται πολύ σοβαρά να κόψουν μαχαίρι το πετρέλαιο θέρμανσης, ζεσταίνοντας τον χώρο τους τον χειμώνα με λιγότερα έξοδα και πολύ ικανοποιητική ζέστη, τα πέλλετ είναι μία αξιόπιστη και οικονομική εναλλακτική επιλογή.

Σχεδόν σε όλα τα νοικοκυριά μπορεί να ταιριάξει, αποδίδοντας με τον καλύτερο τρόπο. Πριν πάρετε τη μεγάλη απόφαση όμως μπορείτε να ρωτήσετε τη γνώμη ενός ειδικού. Η GK Energy είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε τα πέλλετ και το αποδοτικότερο σύστημα που θα ταιριάξει στον χώρο σας.

Καυστήρας πέλλετ

Ο καυστήρας πέλλετ μπορεί να εγκατασταθεί εκ νέου στο σπίτι ή να μετατραπεί από τον συμβατικό με ένα συγκεκριμένο κόστος. Πλέον έχουν βγει εξελιγμένα συστήματα, τα οποία μπορούν να προστατέψουν και από την στάχτη που αφήνει το καύσιμο. Τέλος, όπως σε όλους τους καυστήρες έτσι και σε αυτόν, πρέπει να γίνει η προβλεπόμενη συντήρηση.

Σόμπες πέλλετ

Πρόκειται για μία νέα γενιά σομπών, 100% σύγχρονων που λειτουργούν με πέλλετ και παρέχουν θέρμανση σε μεμονωμένους χώρους του σπιτιού. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάποιος είναι ότι χάνει το πλεονέκτημα του καλοριφέρ αλλά μπορεί από την άλλη να αυξήσει τόσο την απόδοση όσο και την εξοικονόμηση χρήματος, αφού το κόστος του πέλλετ είναι αρκετά μικρό.

Επίσης θετικό είναι ότι το πέλλετ είναι συσκευασμένο σε σακούλες, πράγμα που διευκολύνει πολύ την αποθήκευσή του. Ο χρήστης μπορεί να αγοράζει τα πέλλετ συσκευασμένα και χωρίς να λερώνει τον χώρο του να τα αποθηκεύει μέσα στην συσκευασία τους για όσο διάστημα χρειαστεί.

Λέβητας πέλλετ – Πλεονεκτήματα από Gk Energy

  • Αυτόματη λειτουργία

  • Γρήγορη εναλλαγή καυσίμου

  • Υψηλή απόδοση

  • Πρωτοποριακός σχεδιασμός

  • Θερμοστάτης για αυτόματο έλεγχο

  • Δοκιμασμένες εφαρμογές

  • Εύκολη τοποθέτηση

Εκμεταλλευτείτε και εσείς το καύσιμο πέλλετ με έναν από τους τρόπους που σας προσφέρει η GK Energy. H εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και τη μεγάλη ποικιλία σε συστήματα θέρμανσης είναι στη διάθεσή σας.