Προϊόντα χωρίς γλουτένη για ισορροπημένη διατροφή και υγεία

Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού, η ισορροπημένη διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής έχουν μετατρέψει τη διατροφή μας σε πολύ προσεγμένη και «ψαγμένη» πλέον. Σε όλη την προσπάθεια λοιπόν να βρείτε τις τροφές που είναι περισσότερο φιλικές στην καθημερινότητά και στο πεπτικό βρίσκουμε τα προϊόντα χωρίς γλουτένη από τα καταστήματα ΒΙΟΫΓΕΙΑ.

Μερικά προϊόντα που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή, είναι:

Μείγμα αλεύρων για ψωμί

Δημιουργήστε τις αγαπημένες σας συνταγές, επιλέγοντας το αλεύρι χωρίς γλουτένη. Φτιάξτε μόνοι σας το ψωμί και το κέικ, απολαμβάνοντας τη νοστιμιά που σας δίνουν. Το μείγμα της 3 PAULY δεν περιέχει λακτόζη, με αποτέλεσμα να είναι ανεκτό από τα άτομα που δεν έχουν δυσανεξία. Αποκτήστε το αλεύρι και δοκιμάστε τις συνταγές σας άμεσα!

Ψωμί ολικής σε φέτες

Το λουπινάλευρο και το κεχρί είναι βασικά συστατικά του ψωμιού, δίνοντας γεύση στις γλυκές ή αλμυρές σας επικαλύψεις. Είναι ήδη κομμένο και έτοιμο για χρήση, αφού από το ψυγείο μπορείτε να παίρνετε μία μία φέτα, κλείνοντας και πάλι τη συσκευασία. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες, μπορείτε να το επιλέξετε για μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Βρείτε το εδώ.

Ταλιατέλες καλαμπόκι

Εσείς ακόμα να δοκιμάσετε τα βιολογικά ζυμαρικά PROBIOS; Έχουν δημιουργηθεί με βάση συγκεκριμένες συνθήκες βελτιώνοντας την υγεία και τη διατροφή σας στο έπακρο. Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία ρυζιού και μακαρονιών.

CORN FLAKES, το πιο ισορροπημένο πρωινό

Οι χρυσαφένιες νιφάδες, χωρίς γλουτένη είναι στη διάθεσή σας από τη SANTIVERI. Ξεκινήστε τη μέρα σας με την καλύτερη πρόταση, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες με τον καλύτερο τρόπο.

Ψάχνετε προϊόντα χωρίς γλουτένη που σας βοηθούν με γευστικό τρόπο να αλλάξετε συνήθειες; Μπείτε σήμερα στο ola-bio.gr!