Logo

Λέβητες αερίου και ξύλου για τις ανάγκες του σπιτιού σας

Τουλάχιστον για 6 μήνες τον χρόνο η θέρμανση είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλους. Και επειδή στην εποχή μας η εξοικονόμηση χρημάτων είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα, είναι πολύ σημαντικό να βρείτε τη θέρμανση που σας ταιριάζει.

Ανάμεσα στις εναλλακτικές μορφές θέρμανσης είναι οι λέβητες αερίου και ξύλου. Εξυπηρετούν στο έπακρο τόσο έναν επαγγελματικό όσο και έναν οικιακό χώρο, χαρίζοντας πολλά πλεονεκτήματα στην τσέπη σας και το περιβάλλον!

Μεγάλη ζήτηση λοιπόν, έχουν αποκτήσει οι λέβητες αερίου και ξύλου. Η μία μορφή θέρμανσης εκμεταλλεύεται το φυσικό αέριο, το οποίο εδώ και χρόνια έχει δώσει τη λύση σε πολλές οικογένειες, ως προς την εξοικονόμηση χρημάτων και η άλλη το ξύλο, το οποίο μπορεί να προσφέρει πολλά θετικά, ειδικά σε χώρους με ήδη υπάρχουσες υποδοχές.

Γιατί λέβητες ξύλου;

  • Οι λέβητες ξύλου είναι σε θέση να εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο τη διαδικασία πυρόλυσης, επιτυγχάνοντας πολύ υψηλές επιδόσεις. Ο άνετος θάλαμος καύσης μειώνει κατά πολύ την ανάγκη ανεφοδιασμού σε συνεχές επίπεδο, μειώνοντάς τον κατά 1 φορά την ημέρα.

  • Δεν αφήνουν κάποιο κατάλοιπο καύσης, όπως γινόταν παλιά, αφού είναι κατασκευασμένοι με ένα νέο σύστημα που δεν επιτρέπει τέτοιου είδους φαινόμενα.

  • Προσφέρουν υψηλή απόδοση

  • Καθαρίζονται πολύ εύκολα

  • Ο θάλαμος καύσης τους είναι αρκετά μεγάλος

Οι λέβητες αερίου από την άλλη είναι ολοκαίνουργια τεχνολογία , με βαθμό απόδοσης άψογο και πανεύκολη συντήρηση. Είναι εξαιρετικά οικονομικοί και η τεχνολογία τους δεν είναι καθόλου περίπλοκη. Αντιθέτως είναι κατανοητή σε όλους, λειτουργική και αξιόπιστη.

Πρόκειται επιπλέον για ένα σύστημα που είναι φιλικό προς το περιβάλλον, με αποτέλεσμα να είναι η νούμερο ένα επιλογή για τους οικολόγους και για αυτούς που ακολουθούν μία πράσινη πολιτική στο σπίτι τους.

Στην εταιρεία Energy System μπορείτε να βρείτε όλα τα συστήματα οικολογικής και οικονομικής θέρμανσης σας ενδιαφέρουν. Επιλέξτε από εκεί τους λέβητες αερίου και λέβητες ξύλου και δεν θα χάσετε.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb