Logo

Η ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ επιβραβεύθηκε ανάμεσα στις καλύτερες της Τoyota στην Ευρώπη

45 Εξουσιοδοτημένοι Έμποροι από 33 αγορές απέσπασαν το Ευρωπαϊκό Βραβείο σύστασης Πελατών, Toyota Ichiban 2017

 

Η Toyota Motor Europe (TME) ανακοίνωσε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αμβέρσα του Βελγίου τους νικητές των Βραβείων Σύστασης Πελατών Toyota Ichiban για το 2017.

Με βάση τις προδιαγραφές που ορίζει η ΤΟΥΟΤΑ Ευρώπης για τα Ichiban Awards, περίπου 2.300 Ευρωπαίοι έμποροι αξιολογήθηκαν για τα αποτελέσματά τους στο πλαίσιο διαδικασίας συνεχούς παρακολούθησης των επιδόσεων τους. Μέσα από μία πολύ απαιτητική σειρά κριτηρίων επιλογής, η επιχείρηση ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ απέδειξε πως προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις με σκοπό να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της.

‘Ichiban’ είναι Ιαπωνική λέξη δανεισμένη από το ‘Okyakusama Ichiban’ που σημαίνει ‘Customer First’ (ο Πελάτης Προηγείται), και το ‘Ichiban’ σημαίνει ‘πρώτος’ ή ‘Νο1. Αυτό το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο δημιουργήθηκε το 2007 από την Toyota Motor Europe ως αναγνώριση των εμπόρων με την καλύτερη απόδοση στην Ικανοποίηση Πελατών.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ καλύπτουν ήδη με μεγάλη επιτυχία σημαντικές περιοχές της Ελλάδας, όπως οι Ν. Πιερίας, Ν. Ημαθίας και Ν. Ιωαννίνων μέσα από υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και άριστα εξειδικευμένο προσωπικό. Η Αθ.Πόδας αεε σε κάθε περιοχή που δραστηριοποιείται έχει αποδείξει πως ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις ανάγκες των πελατών και υποστηρίζει με συνέπεια και αξιοπιστία την απόφαση εκατοντάδων πελατών, που εμπιστεύονται την ήδη αναγνωρισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο ποιότητα ΤΟΥΟΤΑ.

Οι άνθρωποι της TOYOTA ΠΟΔΑΣ ευχαριστούν θερμά τους πελάτες τους για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει μέχρι σήμερα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες ΤΟΥΟΤΑ και πιστοί στη φιλοσοφία τους, παραμένουν στη δέσμευσή τους πως, ο κάθε πελάτης, ξεχωριστά, αντιμετωπίζεται ως ο πιο σημαντικός παράγοντας της λειτουργίας της ΤΟΥΟΤΑ αλλά και ως βασικός λόγος ύπαρξης των δραστηριοτήτων τους. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Αθ. Πόδας αεε βραβεύεται για δεύτερη φορά με το συγκεκριμένο βραβείο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθιστώντας την ένα από τα κορυφαία σημεία εξυπηρέτησης πελατών ΤΟΥΟΤΑ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb