Γατοτροφές και σκυλοτροφές για υγιή ζωάκια σε κάθε ηλικία

Η υγεία είναι πρωτίστως θέμα ισορροπημένης διατροφής και το αγαπημένο σας κατοικίδιο, είτε είναι σκυλάκι, είτε γατούλα, χρειάζεται από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής του τις σωστές γατοτροφές και σκυλοτροφές προκειμένου να έχει έναν γερό οργανισμό και ισχυρό ανοσοποιητικό.

Κουταβάκια και γατάκια, αλλά και ενήλικοι σκύλοι και γάτες χρειάζονται τα καλύτερα είδη διατροφής που θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να θωρακίσουν τον οργανισμό τους και να έχουν μία μακρά και υγιή ζωή δίπλα σας.

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις 3+1 top σκυλοτροφές και γατοτροφές για ισορροπημένη διατροφή σε ζωάκια κάθε ηλικίας:

Για δυναμικά και γεμάτα ενέργεια σκυλάκια

Οι σωστές σκυλοτροφές είναι απαραίτητες για να συνεχίσουν να κουνάνε χαρούμενα τις ουρίτσες τους για χρόνια οι χνουδωτοί σας συγκάτοικοι. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα PetShop88 θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία σε επώνυμα brands που θα χαρίσουν στον σκύλο σας το πιο υγιεινό και γκουρμέ γεύμα της ζωής του.

Αν έχετε ένα καινούργιο κουταβάκι στο σπίτι, η κορυφαία επιλογή για τους σκυλογονείς που ξέρουν, είναι το Pedigree Junior με Κοτόπουλο και Κροκέτες με γάλα. Πρόκειται για μία πλήρη τροφή που παρέχει στο κουτάβι σας όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες για ένα δυναμικό και υγιές ξεκίνημα στη ζωή του.

Ο σκυλάκος σας έχει περάσει στα δύσκολα χρόνια και χρειάζεται διατροφή που να μπορεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα υγείας που επιφέρει το γήρας; Τότε σας προτείνουμε την Κονσέρβα Σκύλου Nuevo Adult Μοσχάρι που περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για γερό και υγιές ανοσοποιητικό στα μεγάλα σκυλάκια!

Για ατρόμητες παιχνιδιάρες γατούλες

Οι γάτες είναι παιχνιδιάρικα αιλουροειδή που δεν κάθονται στιγμή σε ησυχία όποια ηλικία κι αν έχουν! Εξασφαλίστε τους τις καλύτερες γατοτροφές και απολαύστε τις απίθανες σκανταλιές τους στο σπίτι και τον κήπο.

Αν έχετε ένα μικρό ψιψίνι, τότε έχετε σίγουρα καταλάβει πόση ενέργεια καταναλώνει μέσα στην ημέρα και γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η προσεκτική διατροφή του για να μεγαλώσει σωστά. Σε αυτή την περίπτωση προτείνεται η Josera Kitten Minette μια τροφή γεμάτη ενέργεια, ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο πεπτικό τους σύστημα και ιδανική για τα μικρά γατάκια.

Μετά τη στείρωση οι ενήλικες γατούλες παχαίνουν πολύ, πόσο μάλλον όταν είναι συνεχώς μέσα στο σπίτι. Επιπλέον είναι γνωστό ότι η νεφρική ανεπάρκεια αποτελεί την πιο συνηθισμένη αιτία θανάτου στις μεγαλύτερες γάτες. Για να προλάβετε τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να επιφέρει το υπερβολικό πάχος αλλά και να προστατεύσετε τα νεφρά τους, προτιμήστε την Purina Veterinary Diets UR Γάτας με κοτόπουλο. Μία πλήρης τροφή διαίτης με χαμηλά επίπεδα μαγνησίου για τη διάλυση των λίθων στρουβίτη και τον περιορισμό της επανεμφάνισης τους.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Pet Shop 88 και επιλέξτε την ιδανική τροφή για να είναι τα ζωάκια σας υγιή και ευτυχισμένα σε κάθε ηλικία.