Εφαρμογές μονώσεων για την σωστή ενεργειακή απόδοση

Έχει εμφανιστεί στο χώρο σας υγρασία ή μούχλα; Αντιμετωπίζετε θέματα με τη θέρμανση του σπιτιού σας; Ξοδεύετε μία περιουσία για να μπορείτε να ζεσταίνεστε το χειμώνα, ενώ πολλές φορές αυτό δεν είναι καν εφικτό; Τώρα τα προβλήματα της υγρασίας και της απώλειας θέρμανσης, έχουν τη λύση τους!

Με τις κατάλληλες εφαρμογές μόνωσης και στεγανοποίησης από εξειδικευμένα συνεργεία, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Υπηρεσίες

Τα περισσότερα συνεργεία μονώσεων προσφέρουν πλήρης υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη και αφορούν:

  • Μονώσεις – Εφαρμογές μόνωσης διάφορων χώρων, για την καλύτερη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.
    • Εφαρμογές εσωτερικής θερμομόνωσης
    • Εφαρμογές εξωτερικής θερμομόνωσης
  • Μονώσεις ταρατσών – Εφαρμογές μόνωσης ταράτσας, για να προστατέψετε το πιο ευάλωτο σημείο της οικοδομής σας, αλλά και για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε το χώρο αυτό με πλήρη βατότητα.
  • Στεγανοποιήσεις – Εργασίες στεγανοποιήσεων παντός χώρων, όπως ταρατσών, πυλωτών, υπογείων, θεμελίων, κλπ, ώστε να αποτραπεί η διαρροή υδάτων και να επισκευαστεί άμεσα το όποιο πρόβλημα.
    • Με ασφαλτόπανα
    • Με πολυεστέρα
    • Με Hyperdesmo
    • Με μεμβράνες PVC
  • Θερμομονώσεις – Εργασίες θερμομόνωσης με ειδικές τεχνικές, που θα επιφέρουν σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι σας και εξαιρετική οικονομία.
    • Συμβατικές
    • Ανεστραμμένες
    • Ελαφρού τύπου
  • Ελαφρύ μπετόν – Γεμίσματα δαπέδων και άλλων επιφανειών με ελαφρού τύπου υλικά για την μείωση της συνολικής επιβάρυνσης σε βάρος στην οικοδομή.

Τιμές

Παλαιότερα όλες οι εργασίες μονώσεων αποτελούσαν τον οικονομικό εφιάλτη του καταναλωτή. Πλέον όμως με τον υψηλό ανταγωνισμό και τα πολυάριθμα και ποίκιλα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, οι εφαρμογές αυτές έγιναν προσιτές στον καθένα. Με μία εκτεταμένη αναζήτηση θα βρείτε ουσιαστικές προσφορές κατάλληλες για το πορτοφόλι σας.

Ποιότητα – Εγγύηση

Οι χαμηλές τιμές δεν θα πρέπει ωστόσο να συνδυάζονται από υπηρεσίες χαμηλού επιπέδου. Αναζητήστε έμπειρα συνεργεία που κάνουν πραγματικά καλή δουλειά και που μπορούν να σας εγγυηθούν γραπτώς για την αποτελεσματικότητα και την διάρκεια του έργου που σας παραδίδουν.

Υλικά μόνωσης

Τα πάμπολλα μονωτικά υλικά, είναι αλήθεια ότι μπορούν να μπερδέψουν τον καταναλωτή. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε αναλυτικές περιγραφές τόσο για τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε υλικού, όσο και για τις χρήσεις τους ή τον τρόπο εφαρμογής τους. Εντούτοις, καλύτερα να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό στον τομέα με σχετική εμπειρία στα υλικά αυτά, καθώς και στις μεθόδους εφαρμογής τους, ώστε να εξασφαλίσετε τη μέγιστη αποδοτικότητα.

Εμπειρία

Επιλέξτε μία εταιρεία για το πρόβλημά σας που θα συνδυάζει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την υπευθυνότητα, ώστε οποιαδήποτε εργασία μόνωσης, απλή ή δύσκολη να είναι βέβαιο ότι θα εκπονηθεί με ασφάλεια και αξιοπιστία. Δείτε τα ήδη τελειωμένα έργα τους και την κατάσταση που βρίσκονται μετά από μερικά χρόνια εφαρμογής. Έτσι θα εξασφαλίσετε ότι αυτό που σας υπόσχονται είναι πραγματικό.

Οι εργασίες μόνωσης μπορούν να εφαρμοστούν το ίδιο εύκολα τόσο σε ιδιόκτητες κατοικίες, ή πολυκατοικίες, όσο και σε επαγγελματικούς ή και βιομηχανικούς χώρους. Στη χώρα μας πλέον θεωρείται απαραίτητο να εφαρμόζεται κάθε μόνωση αν είναι δυνατόν, από την ανέγερση της κατασκευής.

Μην αφήνετε άλλο τα προβλήματα υγρασίας να δυσχεραίνουν το περιβάλλον διαβίωσής σας, κάτι το οποίο έχει και άμεσες επιπτώσεις τόσο στη δική σας υγεία, όσο και στων παιδιών σας.