2+1 tips για υφάσματα επιπλώσεων με άποψη από τη Θεσσαλονίκη

Τα υφάσματα επιπλώσεων είναι μία έξυπνη και πρακτική λύση για να προστατεύσετε τα έπιπλα σας αλλά και να τους χαρίσετε μοναδικό στυλ με τον πιο εύκολο και πρακτικό τρόπο. Πώς θα είστε σίγουροι όμως ότι κάνετε τις σωστές επιλογές; Το κορυφαίο κατάστημα υφασμάτων στη Θεσσαλονίκη σας έχει την λύση

Δείτε στη συνέχεια 2+1 έξυπνα tips που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε σωστά τα καινούργια υφάσματα για τα έπιπλα του σπιτιού σας εξασφαλίζοντας μοναδικό στυλ αλλά και κορυφαία ανθεκτικότητα στην καθημερινή τους χρήση!

Παίξτε με τις λεπτομέρειες!

Ένα βασικό στοιχείο όταν επιλέγετε υφάσματα επιπλώσεων, αλλά και για κάθε διακοσμητική πρόταση είναι να συνδυάζετε τις ογκώδεις επιφάνειες με τις μικρές λεπτομέρειες του χώρου. Παρατηρήστε τι χρώματα συνθέτουν τα σταθερά έπιπλα του χώρου, όπως το τραπεζάκι, την εταζέρα ή ακόμα και το έπιπλο της τηλεόρασης και φροντίστε οι αποχρώσεις στα υφάσματα επιπλώσεων να είναι ίδιες ή να ανήκουν στην ίδια χρωματική ενότητα, για να αποφευχθούν τυχόν «παραφωνίες»

Δώστε έμφαση στην χρήση των επίπλων

Τα υφάσματα επιπλώσεων που θα επιλέξετε θα είναι διαφορετικά σε κάθε περίπτωση. Αν για παράδειγμα πρόκειται για έπιπλα που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση και ειδικά αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια, τότε είναι καλό να επενδύσετε σε ανθεκτικά υφάσματα που πλένονται εύκολα στο πλυντήριο χωρίς να φθείρονται από την συχνή χρήση, προκειμένου να μένουν σαν καινούργια για περισσότερο καιρό.

Βάλτε φως στο χώρο σας

Τα έντονα και λαμπερά χρώματα στα υφάσματα επιπλώσεων είναι ιδανικά για να κάνουν τον χώρο σας να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερος και πιο εντυπωσιακός και φυσικά να νιώθετε άνετα και χαλαροί τόσο εσείς όσο και οι επισκέπτες σας σε αυτόν. Επενδύστε σε ανοιχτόχρωμα υφάσματα και δείτε πώς θα αλλάξει όχι μόνο το σαλόνι αλλά και η διάθεση σας!

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της Flora Fabrics και βρείτε τα καλύτερα υφάσματα επιπλώσεων στη Θεσσαλονίκη σε μεγάλη ποικιλία και ασυναγώνιστη ποιότητα!