2+1 επικρατέστερες τάσεις στα γυναικεία παλτό και ημίπαλτα

Τα παλτό εκτός από την πολύτιμη προστασία τους από το κρύο, προσφέρουν και μία ολοκληρωμένη εμφάνιση τις χειμωνιάτικες μέρες. Φέτος στα γυναικεία ρούχα του PublicArt θα βρείτε εντυπωσιακά παλτό και ημίπαλτα για all day εμφανίσεις που δεν τους λείπει τίποτα.

Τρεις προτάσεις για να διαλέξετε το δικό σας παλτό, παρακάτω:

Θηλυκό – sexy εμπριμέ πανωφόρι

Ένα ημίπαλτο που έχει πάνω του πολλά χρώματα είναι ό,τι καλύτερο για όλες τις μέρες που είστε αναποφάσιστες. Ταιριάζει με όλα και είναι αναμφισβήτητα το απόλυτο fashion statement. Κάντε τη διαχρονική επιλογή με το ζακάρ πανωφόρι και ανανεώστε το look σας!

Συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας sneakers ή τα μποτάκια σας για ένα τέλειο urban στυλ που θα σας κρατήσει άνετες όλη μέρα.

Μακρύ παλτό - Κλασική αξία στα χειμωνιάτικα outfits

Ένα μακρύ σοφιστικέ παλτό δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Αποκτήστε το παλτό σε ίσια γραμμή και αναβαθμίστε το στυλ σας μέσα από εντυπωσιακά κοψίματα που αναδεικνύουν τις καμπύλες του σώματός σας.

Συνδυάστε το με το αγαπημένο σας τζιν και ένα statement μπλουζάκι και σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε φτιάξει ένα ζεστό look που αποπνέει μοναδική πολυτέλεια.

Γούνινο γιλέκο για να είστε πάντα στο επίκεντρο

Ανάμεσα στα γυναικεία ρούχα της καινούργιας σεζόν, τα γούνινα πανωφόρια είναι πάντα έτοιμα να σας προσφέρουν μοναδικό στυλ, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Μην αργείτε! Βρείτε όλες τις ανεπανάληπτες προτάσεις από παλτό μέσα από την ποικιλία του PublicArt και κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα. Στην μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στο online κατάστημα, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε γυναικεία ρούχα που σας συνοδεύουν από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τις βραδινές, διατηρώντας σας σικ, sexy και σίγουρες για τον εαυτό σας.