Κουβερλί και ριχτάρια που πρέπει να αγοράσετε αυτόν τον χειμώνα

Ο χειμώνας χτυπάει την πόρτα και το κρύο σας υπενθυμίζει να κατεβάσετε φέτος τα ριχτάρια και τα κουβερλί για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο!

Οχυρώστε το σπίτι σας με την καλύτερη ποιότητα από υφάσματα και τεχνοτροπίες που μπορούν να μετατρέψουν το χειμώνα στην πιο γλυκιά και ζεστή εποχή του χρόνου.

Τα ριχτάρια στον αγαπημένο σας καναπέ και τα κουβερλί στο ζεστό κρεβάτι σας, έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σας προσφέρουν αισθητική και χρηστικότητα την κατάλληλη εποχή. Τα πιο μαλακά υφάσματα είναι στο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ. Βρείτε τα!

Βρείτε τη θαλπωρή που χρειάζεστε επιλέγοντας ποιοτικά ριχτάρια

kouverl1

Ένα μοναδικό σετ από 3 ριχτάρια RYTHMOS σε ένα χρώμα που ταιριάζει με κάθε στυλ και δημιουργεί ένα τέλειο οπτικό αποτέλεσμα. Ανθεκτικά στη χρήση, χωρίς να σκίζονται ή να φθείρονται.

Πως μπορείτε να τα συνδυάσετε; Από την στιγμή που κάνατε μία safe επιλογή στο ριχτάρι, μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο funky στα μαξιλάρια φιγούρας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και επιλέξτε την απόχρωση που επιθυμείτε.

Μην ξεχάσετε να εντάξετε στο χειμωνιάτικο décor πολύχρωμα βάζα, πορτατίφ και αρωματικά κεριά!

Κουβερλί σε floral σχέδιο για να μην πέφτει η ψυχολογία σας

kouverl2

Φέρτε μερικά λουλούδια στο δωμάτιό σας με ένα λειτουργικό κουβερλί, που προστατεύει από την σκόνη και ομορφαίνει το προσωπικό σας καταφύγιο. Βρείτε το πανέμορφο κουβερλί CAPRI της ANNA RISKA με έκπτωση στο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ. Είναι υπέρδιπλο για να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα με το μήκος και πλάτος και η υφή του είναι τόσο απαλή που θα εντυπωσιαστείτε.

Στην μεγάλη ποικιλία λευκών ειδών του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ μπορείτε να βρείτε περισσότερα λευκά είδη για να αντικαταστήσετε τα παλιά – φθαρμένα και να συνδυάσετε μοναδικά τάσεις και χρώματα που αγαπάτε!

Προνόμια από τις online αγορές ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ

  • Πληρωμή έως 6 άτοκες δόσεις

  • Δωρεάν αποστολές για αγορές άνω των 69€

  • Εκπτώσεις που φτάνουν έως -60%

Καλές αγορές!