2+1 φινετσάτες συνθέσεις που ανανεώνουν το σαλόνι σας

Η νέα εποχή στα έπιπλα αφήνει πίσω της όλες τις βαριές συνθέσεις και υποδεικνύει ελαφριά και καλαίσθητα έπιπλα που μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές στο νέο μοντέρνο σπίτι σας. Ξεκινήστε με συνθέσεις επίπλων που αποτελούν την ήρεμη δύναμη του χώρου σας, εκμεταλλευόμενα την πιο χρηστική μεριά του.

Που να τοποθετήσετε το σύνθετό σας;

Αποφύγετε τα σημεία που είναι συνδεδεμένα με το άλλο σπίτι και επιλέξτε τον τοίχο που βρίσκεται πιο βαθιά στο σαλόνι σας. Αν το σαλόνι είναι μικρό ίσως πρέπει η σύνθεση να είναι ως επί το πλείστον αιωρούμενη με ντουλάπια επίτοιχα και ένα απλό έπιπλο για την τηλεόραση με extra αποθηκευτικό χώρο.

Minimal σπίτι σε ασπρόμαυρο φόντο

Για όσους δεν αγαπάνε την απόχρωση του ξύλου ή την θεωρούν καλύτερη επιλογή για το εξοχικό τους, η ασπρόμαυρη σύνθεση με λάκα είναι μία από τις πιο λειτουργικές επιλογές. Σας προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα για τα προσωπικά σας αντικείμενα και μία μεγάλη επιφάνεια για να την διακοσμήσετε όπως θέλετε μαζί με την τηλεόραση. Ιδανική επιλογή για ένα ευρύχωρο σαλόνι!

syntheto 126

Cozy χρώματα

Είστε λάτρεις των ξύλινων επιφανειών και των γλυκών χρωμάτων; Αυτή η σύνθεση μπορεί να χωρέσει σε κάθε σαλόνι, από μικρά μέχρι μεγάλα, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του επισκέπτη και το δικό σας κάθε φορά που μπαίνετε στο σπίτι σας. Η απόχρωσή της μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

098

Funkysexy λεπτομέρειες στο σαλόνι σας

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, επιλέξτε μία σύνθεση με συνδυασμό χρωμάτων και το κόκκινο σαν βάση. Με αρκετά ράφια και επιφάνειες που μπορούν να γίνουν ο αποθηκευτικός χώρος που ψάχνατε, ενώ παράλληλα μπορούν να γίνουν ο χώρος που ψάχνατε για την τηλεόρασή σας.

Στην ιστοσελίδα kaimasidis.gr μπορείτε να βρείτε συνθέσεις σαλονιού μοντέρνες και ταυτόχρονα οικονομικές! Ρωτήστε για οποιαδήποτε απορία και οι designers θα σας δώσουν τις απαντήσεις!