3 προτάσεις για το σπίτι σας

Ψάχνετε λύσεις προκειμένου να οργανώσετε το σπίτι σας καλύτερα; Μπορούμε να σας προτείνουμε ιδέες οι οποίες σίγουρα θα σας βοηθήσουν σε αυτό μέσα από μία ποικιλία προϊόντων που είναι βέβαιο ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες πολλών διαφορετικών χώρων και απαιτήσεων.

Ένας τακτοποιημένος χώρος προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ηρεμία και ξεκούραση. Τώρα το να είναι τα πράγματά σας σε τάξη, όπως και σε άμεση πρόσβαση είναι κάτι το οποίο είναι εφικτό, κάνοντας έξυπνες επιλογές σε αντικείμενα που σχετίζονται με την οργάνωση του χώρου.

Παρακάτω μπορείς να δεις τρεις τέτοιου τύπου προτάσεις.

Α. Παπουτσοθήκες

Τα παπούτσια μπορεί να είναι ένας πραγματικός μπελάς ακόμα και για ένα άτομο που μένει μόνο, αν έχει ιδιαίτερη αγάπη σε αυτά. Οργανώστε τα παπούτσια σας με τάξη επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη γκάμα από παπουτσοθήκες. Διάφορα στυλ και μεγέθη είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν ένα πλήθος αναγκών σε χώρων και αριθμού παπουτσιών.

Η πρότασή μας

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΘΗΚΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΜΕ 5 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΑΦΙΑ

Εξαιρετική λύση για όσους δεν διαθέτουν μεγάλο χώρο για την αποθήκευση παπουτσιών. Τοποθετείστε πάνω της μέχρι δώδεκα ζευγάρια τα οποία θα είναι εύκολα προσβάσιμα χάρη στη δυνατότητα περιστροφής της κατά 360ο. Τα επιπλέον επίπεδα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τακτοποίηση διαφόρων αντικειμένων. Δες το εδώ

Β. Σκαμπό με χώρο αποθήκευσης

Πρόκειται για ένα έξυπνο 3 σε 1 αντικείμενο. Τα παραπάνω σκαμπό αποτελούν ταυτόχρονα διακοσμητικά στοιχεία, έπιπλα και κουτιά αποθήκευση που ταιριάζουν σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κι αν αποφασίσετε να αποθηκεύσετε σε αυτά παραμένει πολύ εύκολο στην πρόσβαση.

Η πρότασή μας

Μαύρο σκαμπό πτυσσόμενο δερματίνη με αποθηκευτικό χώρο 38Χ38Χ38 40L

Μία λύση αποθήκευσης που ταιριάζει σε όλους σχεδόν τους χώρους χάρη στο κλασσικό χρώμα του. Ιδανική λύση για την αποθήκευση όσων δεν θέλετε να είναι σε κοινή θέα.

Γ. Υφασμάτινες ντουλάπες ρούχων

Οι υφασμάτινες ντουλάπες ρούχων μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε το μπέρδεμα που συμβαίνει όταν τοποθετούμε πολλά ρούχα μαζί σε μικρό χώρο, προσφέροντάς σας περισσότερο, έτσι ώστε κάθε τι να έχει τη θέση του. Σε διάφορα μεγέθη για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Η πρότασή μας

Πτυσσόμενη ντουλάπα VALENTIN XXL με 9 επίπεδα

Μεγάλη σε χωρητικότητα, διαθέτει 2 ξεχωριστές κρεμάστρες και 7 ευρύχωρα ράφια ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσετε και ως παπουτσοθήκη. Το πλαίσιό της είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό ενώ παράλληλα η συναρμολόγηση της γίνεται πάρα πολύ εύκολα. Δές το εδώ