ΑΒ Βασιλόπουλος: Το δεύτερο ΑΒητικο κατάστημα στη Βέροια!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της και εγκαινιάζει την Πέμπτη 3/11/2016 το ολοκαίνουριο κατάστημά της στη Βέροια. Το νέο ΑΒητικο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Τρύφωνος 6-8 και Μητροπόλεως.

Στα 790 τ.μ χώρου πώλησης του νέου ΑΒ Βέροιας, θα βρείτε: τμήμα μαναβικής με φρεσκοστυμμένο χυμό, φρέσκα ψάρια και κρέατα, τμήμα delicatessen τυριών και αλλαντικών, τμήμα τυποποιημένων και έτοιμων τροφίμων, κάβα, όπως και είδη σπιτιού, ένδυσης, υπόδησης και μπάνιου. Τα 26 μέλη της ΑBητικης οικογένειας που εργάζονται στο ΑΒ Βέροιας, είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν καθημερινά με τις αγορές σας.
Από τις 3/11 ως τις 5/11, προσφέρουμε τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας με 10% έκπτωση, σε όσους επισκεφτούν το νέο μας κατάστημα. Όλες οι προσφορές και τα προϊόντα θα περιλαμβάνονται σε ειδικό έντυπο, αποκλειστικά για το ολοκαίνουριο ΑΒ Βέροιας.

"Με αφοσίωση στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας και να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση σε όλους μας τους πελάτες, φτάνουμε μέσα από το δίκτυό μας που μετρά πλέον 367 καταστήματα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Γιατί είναι...χαρά μας να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο!" αναφέρει η ανακοίνωση.