«Crash test» στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης: που θα βρείτε την χαμηλότερη τιμή;

«Ποια θέρμανση διαλέγουν πλέον οι περισσότεροι;» Αυτό το θέμα απασχολεί ολοένα και περισσότερους καταναλωτές όταν έρχεται η ώρα να διαλέξουν τον τρόπο θέρμανσης. Η επιλογή του πετρελαίου θέρμανσης μοιάζει να έρχεται ξανά στο προσκήνιο, αφού η τιμή του εξισορροπείται και η παραγγελία του γίνεται πανεύκολα μέσω πιστωτικής κάρτας, online ή απλά με ένα τηλεφώνημα.

Γιατί το πετρέλαιο τελικά συμφέρει;

  • Είναι δοκιμασμένο

  • Προσφέρει ζέστη ταυτόχρονα σε όλο το σπίτι

  • Η απόδοσή του είναι η καλύτερη σε σχέση με τα άλλα μέσα

  • Τα μεγάλα αστικά κέντρα έχουν την κατάλληλη υποδομή για να υποστηρίξουν την κεντρική θέρμανση, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να επενδύσετε επιπλέον χρήματα

  • Δεν απαιτεί γενική συντήρηση, εκτός από την περίπτωση του καυστήρα

  • Είναι ένα καύσιμο, το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να λείψει από τα σπίτια, αφού τόσο οι υποδομές αποθήκευσης όσο και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα, υπερκαλύπτουν την χώρα

  • Είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους θέρμανσης, χωρίς να εγκυμονεί κινδύνους για εκρήξεις, αναθυμιάσεις κ.τ.λ.

Σκεφτείτε ότι:

Κάθε καινούργια επένδυση σε νέο σύστημα, υπολογίζεται ότι θα κοστίσει γύρω στα 1.000 €, με χρόνο απόσβεσης που φτάνει τα 4 χρόνια σίγουρα. Επιπλέον ο χώρος μπορεί να χρειαστεί ειδική διαμόρφωση με εργασίες που μπορεί να αυξήσουν πολύ το κόστος.

Αγοράστε πετρέλαιο χωρίς δεύτερη σκέψη

Στην αγορά υπάρχουν τόσες πολλές εταιρείες διανομής πετρελαίου που ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πρατήρια, μεταπωλητές, εταιρείες κ.α.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση, είναι σημαντικό η εταιρεία που θα καταλήξετε να προσφέρει προσιτό κόστος, καλή ποιότητα και να ανταποκρίνεται με αμεσότητα σε οποιαδήποτε απαίτησή σας. Όσο για το ίδιο το καύσιμο, πρέπει να είστε προσεκτικοί, ώστε να είναι καθαρό με την εγγύηση ποιότητας των Ελληνικών Διυλιστηρίων και η ποσότητα που θα γεμίσει την δεξαμενή σας να είναι με ακρίβεια μετρημένη.

Τέλος, πολλά νοικοκυριά που πληρούν συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, μπορούν να λάβουν το επίδομα θέρμανσης, το οποίο επιφέρει μεγάλη ελάφρυνση από τα ετήσια έξοδα θέρμανσης μιας οικογένειας.