InterSCALA: δομικές εφαρμογές με βάση το ξύλο, το μέταλλο και το γυαλί

Η interSCALA εδώ και αρκετές δεκαετίες βρίσκεται ανάμεσα στις πιο καταξιωμένες και αξιόπιστες εταιρίες δομικών εφαρμογών με βάση το ξύλο, το μέταλλο και το γυαλί, στην ελληνική αγορά.

Αυστηρά βασισμένοι στις προδιαγραφές των πρώτων υλών, όπως επίσης και στον άρτιο σχεδιασμό και διαδικασία παραγωγής των προϊόντων, αποτέλεσαν τους κύριους λόγους που έθεσαν την εταιρία σε πρωτεύουσα θέση στο χώρο της.

 

ikoufomata

Μέχρι τώρα η παραγωγή της εταιρίας χωριζόταν στα εξής 3 τμήματα:

-interSCALA: η οποία έχει ως βασικό αντικείμενο τις ξύλινες σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και τα πάνελς

-interSCALA velko: η οποία κατασκευάζει έτοιμα και ημιέτοιμα ξύλινα κουφώματα, εσώπορτες, εξώπορτες και τρικολλητές διατομές

-interSCALA floor: η οποία παράγει και διακινεί ξύλινα και συνθετικά δάπεδα, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Πλέον η interSCALA έχει ενσωματώσει δυο νέες γραμμές παραγωγής, την “iTem unique” και την “iHouse”.

ipatoma

 

Η “iTem unique” συμπεριλαμβάνει πρϊόντα ξενοδοχειακού εξοπλισμού και χρηστικά αντικείμενα με βάση το ξύλο. Τα προϊόντα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κατοικίες και εργασιακούς χώρους (π.χ. γραφεία, εργοστάσια). Κάθε αντικείμενο σχεδιάζεται και φτιάχνεται, εξ ολοκλήρου από την interSCALA, με πολύ προσοχή και μεράκι. Για τον λόγο αυτό κάθε κομμάτι της νέας αυτής γραμμής είναι μοναδικό και προμηνύει την εξαιρετική τεχνική σχεδιασμούς και κατασκευής της. Η προϊοντική λίστα της περιλαμβάνει μια πολύ εκτενή ποικιλία από ξύλινα πιάτα και πιατέλες, τα οποία είναι όλα σχεδιασμένα και σκαλισμένα δια χειρός και έχουν τη δυνατότητα να φέρουν το μοναδικό λογότυπο του κάθε πελάτη, εάν αυτό ζητηθεί. Η iTem unique προσφέρει επίσης ξύλινα σκαμπώ και παγκάκια, τα οποία και αυτά με τη σειρά τους είναι σχεδιασμένα στο χέρι και κατασκευασμένα με βάση το ξύλο. Οι διαστάσεις τους βασίζονται στις διαφορετικές επιθυμίες του κάθε πελάτη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά είδη ξυλείας. Στην κατηγορία ξενοδοχειακού εξοπλισμού μπορούμε να βρούμε προϊόντα όπως: δίσκους, βάσεις για μπωλ, κύβους, ράφια και άλλα. Αυτά μπορούν να συνδιαστούν μεταξύ τους, έτσι ώστε να δημιουργήσουν μια πολύ ωραία παρουσίαση ενός ξενοδοχειακού μπουφέ. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα της iTem unique είναι οι ξύλινες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων, οι οποίες βασίζονται στη σύνθεση διαφόρων κομματιών μασίφ ξύλου σε διαφορετικούς χρωματισμούς και διαστάσεις. Το αποτέλεσμα των συνθέσεων είναι μοναδικό και απόλυτα ιδιαίτερο, διότι οι πολλαπλές εναλλαγές χρωμάτων των διαφόρων κομματιών ξύλου, μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα. Η προϊοντική λίστα περιλαμβάνει και μια ντουζιέρα η οποία ειναι κατασκευασμένη από ξύλο και ανοξείδωτο ατσάλι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα στην πισίνα και στην παραλία ενός ξενοδοχείου, όπως επίσης και στον εξωτερικό χώρο μιας κατοικίας.

iskala

 

Η “iHouse” με τη σειρά της είναι η νέα σειρά προϊόντων που έχει να κάνει με τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή ξύλινων κατοικιών και διαμερισμάτων, βασισμένες σε ειδικές κατόψεις. Πιο συγκεκριμένα, η iHouse ασχολείται με τις κατασκευές, ανακαινίσεις και επενδύσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό κατοικιών, βασιζόμενη κατά κύριω λόγο στο μασίφ ξύλο. Κάθε κατοικία ή διαμέρισμα, που είναι αποτέλεσμα ενεργειών της iHouse, είναι ξεχωριστό, διότι κατασκευάζονται με βάση τις προδιαγραφές της iHouse και τις ξεχωριστές επιθυμίες κάθε πελάτη. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η iHouse είναι οι εξής τρεις βασικές κατηγορίες:

  • interscala
  • Μεταφερόμενη, Προκατασκευασμένη Ξύλινη Οικολογική Οικία

  • Κατασκευή Ξύλινης Κατοικίας κατά παραγγελία

  • Εσωτερική Ανακαίνιση Διαμερίσματος

Υπάρχει μεγάλο εύρος φωτογραφικού υλικού για όλες τις ξύλινες κατασκευές της στον ιστότοπό της.

Στο μέλλον, ελπίζουμε να δούμε και άλλα νέα προϊόντα και γραμμές παραγωγής από την interSCALA.