Ταπητοκαθαριστήρια Expresso: 2+1 λόγοι να τα προτιμήσετε

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που τα ταπητοκαθαριστήρια γίνονται περιζήτητα, αφού έρχεται σιγά σιγά ο καιρός να ξαναβάλουμε τα χαλιά στο σπίτι μας για να ζεστάνουμε το χώρο πριν το χειμώνα. Καθώς όμως τα χαλιά μας ήταν σε αχρηστία τόσους μήνες, χρειάζονται σίγουρα έναν καλό καθαρισμό πριν τα βάλουμε στο σπίτι μας ξανά, προκειμένου να πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής και καθαριότητας για να είναι ασφαλή για εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Τα ταπητοκαθαριστήρια Expresso αποτελούν την top προτίμηση σε Αθήνα, Πειραιά και Περιστέρι, εξασφαλίζοντας καθαρισμούς κορυφαίας ποιότητας σε χαλιά, μοκέτες και πατάκια, χωρίς να φθείρουν το υλικό τους και διατηρώντας αναλλοίωτο το χρώμα και την υφή τους.

Τι είναι όμως αυτό που τα κάνει τόσο δημοφιλή; Ακολουθούν 2+1 λόγοι που τα ταπητοκαθαριστήρια Expresso έχουν γίνει ανάρπαστα και θα «καθαρίσουν» για σας και φέτος το Φθινόπωρο.

Ευρεία γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών καθαρισμού

Στα Expresso, ο καθαρισμός χαλιών περιλαμβάνει την παραλαβή και παράδοση από και προς τον χώρο σας, αλλά και την υπεύθυνη φύλαξη τους για τους μήνες του χρόνου που δεν τα χρησιμοποιείτε. Επιπλέον στις υπηρεσίες περιλαμβάνεται ο καθαρισμός αλλά και η συντήρηση χαλιών μηχανής αλλά και χειροποίητων χαλιών, με μεγάλη υπευθυνότητα και φροντίδα.

Δυνατότητα επιτόπου καθαρισμών

Η Expresso έρχεται και στο χώρο σας και πραγματοποιεί καθαρισμούς απλούς ή και βιολογικούς στο σπίτι ή στο γραφείο. Έτσι απολαμβάνετε τις κορυφαίες υπηρεσίες καθαρισμού, χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τα χαλιά σας.

Υπηρεσίες ειδικής φροντίδας

Τα χαλιά σας χρειάζονται κάτι περισσότερο από ένα απλό καθάρισμα; Τα ταπητοκαθαριστήρια Expresso μπορούν να σας βοηθήσουν και σε αυτό το ζήτημα. Εκτός από καθαρισμούς, αναλαμβάνουν με κορυφαία αποτελεσματικότητα, την αδιαβροχοποίηση, την απολύμανση, αλλά και τον ξηρό καθαρισμό σε κάθε μοκέτα, χαλί, βελέντζα ή πατάκι έχετε στο σπίτι σας. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και τα χαλιά σας θα γίνουν σαν καινούργια.