Apivita φυσικά ελληνικά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης

Η εταιρία Apivita έχει την φιλοσοφία και της χαραγμένες τις αρχές, της προσφοράς στην κοινωνία, της οικολογικής-ολιστικής συνείδησης και της φυσικής-αποτελεσματικής προστασίας και περιποίησης.

Παρέχει φυσικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς, ως βάση τα θεραπευτικά και φαρμακευτικά πλούτοι της ελληνικής φύσης.

Από τη φύση και το περιβάλλον, με αγάπη, για τον άνθρωπο.

Τα καλλυντικά της είναι βασισμένα κυρίως σε φυσικά συστατικά σε ποσοστά που ξεπερνούν το 85%, ενώ αγγίζουν ακόμα και το 100% της σύστασης των προϊόντων της. Απορρίπτει και δεν χρησιμοποιεί ουσίες που έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνες για την υγεία και το περιβάλλον, όπως είναι οι σιλικόνες, τα parabens, παραφινέλαιο και άλλες.

Δεν λειτουργεί με γνώμονα το κέρδος αλλά με στόχο την παροχή φυσικών ποιοτικών προϊόντων για τον άνθρωπο, με έμπρακτα έργα προστασίας της φύσης και του περιβάλλοντος. Ακόμα και οι εγκαταστάσεις της είναι φιλικές στο περιβάλλον και οικολογικές.

Η Διεθνής αναγνώριση της Απιβίτα

 Η Apivita πλέον αναγνωρίσιμη από τους Έλληνες αλλά και από καταναλωτές πολλών ακόμα χωρών, με βράβευση από 46 διαφορετικούς οργανισμούς από το 2002 κι έπειτα, η επέκταση των δραστηριοτήτων της με τη φυσική παρουσία της πλέον στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία, στην Ισπανία, στην Ολλανδία, στη Σουηδία, στο Βέλγιο, στην Κύπρο, στη Ρουμανία, στο Χονγκ-Κονγκ, στο Λουξεμβούργο, αποτελούν αδιάψευστα στοχεία της σχέσης που έχει δημιουργήσει με τους ανθρώπους στη χώρα μας και διεθνώς.

Η  Apivita ανέπτυξε δικά της προγράμματα βιολογικής καλλιέργειας φαρμακευτικών βοτάνων της ελληνικής γης στον Όλυμπο, στην Αρκαδία, στη Φθιώτιδα και στη Θεσσαλία. Ανέπτυξε δικά της μελίσσια και συνεργάζεται με συγκεκριμένους και επιλεγμένους μελισσοκόμους. Αξιοποιεί τη συμβολή ερευνητών και επιστημόνων που συνεργάζονται στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας.

apivita foto3

Η Apivita κάνει πράξη τη φιλοσοφία της

Με τη δημιουργία και τη φροντίδα του Ιπποκράτειου Βοτανικού Κήπου στη Κω η Apivita προωθεί και αναδεικνύει την έρευνα και τη σύγχρονη σημασία της ολιστικής αντίληψης των αρχαίων Ελλήνων και του πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη. Δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιού, στην περιοχή όπου βρίσκεται και η έδρα του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος δημιουργήθηκε ένα έργο όπου με φροντίδα φυτεύτηκαν πάνω από 250 φυτά και βότανα που χρησιμοποιούσε ο Ιπποκράτης για θεραπευτικούς και φαρμακευτικούς σκοπούς.

Οι ειδικοί και οι επιστήμονες υλοποιούν το σχέδιο της Apivita για την ανάδειξη του χώρου, για την προβολή της ολιστικής ιατρικής και της αντίστοιχης φιλοσοφίας ζωής που διαπερνούσε τη σκέψη του κι αυτό συμβαίνει σε μια εποχή που έχει αναζωπυρωθεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον για το έργο του Ιπποκράτη. Επιδιώκει τη δημιουργία ενός διεθνούς κέντρου ερευνών στον Ιπποκράτειο Βοτανικό Κήπο, που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ανθρωπότητα και τις μελλοντικές γενιές.

Η σκέψη και η φιλοσοφία του Ιπποκράτη είναι για την Apivita φάρος και οδηγός για τις ενέργειες και τον σχεδιασμό της παραγωγής της, αφού οι άνθρωποί της πιστεύουν βαθιά ότι η κοινωνία, το περιβάλλον, οι φυσικοί πόροι και ο πολιτισμός αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο που μόνο με την ισορροπημένη και την αρμονική συνύπαρξη μπορεί να προοδεύσει και να εξελιχθεί.

Σαν μία ασπίδα προστασίας, ο δερματικός φραγμός αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις και επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί ένα ικανοποιητικό επίπεδο ενυδάτωσης, ζωτικής σημασίας για τα κύτταρα. Χάρη σε αυτή τη βαθιά γνώση των ιδιαιτεροτήτων του δέρματος και σε συνδυασμό με τη συνεχή συνεργασία της με επαγγελματίες από το χώρο της υγείας (φαρμακοποιοί, δερματολόγοι, παιδίατροι, τοξικολόγοι, αλλεργιολόγοι, γυναικολόγοι), η APIVITA σας εξασφαλίζει εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στις απαιτήσεις κάθε καταναλωτή κάθε ηλικίας.

Ασφαλή, αποτελεσματικά και ολοένα και πιο φυσικά, τα προϊόντα της APIVITA υποστηρίζουν αρμονικά την ανάπτυξη του δέρματος και το προστατεύουν σήμερα για ένα υγιές αύριο.

Πηγή Smile-Pharmacy.gr