Μικρά και μεγάλα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν στις διακοπές με βιβλία δραστηριοτήτων

Καλοκαίρι με καβουράκια και κάστρα στην άμμο (Αυτοκόλλητα & παιχνίδια)

 

Μέσα σε αυτό το πανέμορφο βιβλίο θα βρεις διασκεδαστικές σπαζοκεφαλιές, αυτοκόλλητα και ευχάριστες δραστηριότητες ποτισμένες με θαλασσινή αύρα και πασπαλισμένες με ψιλή χρυσή άμμο κάτω από έναν υπέροχο λαμπερό καλοκαιρινό ήλιο.

Θα καταφέρεις να ξεμπλέξεις τις μπερδεμένες άγκυρες από τα καραβάκια, να διακοσμήσεις με διάφορες γεύσεις τα λαχταριστά παγωτά και να σχεδιάσεις μερικά αστεία παπουτσάκια στους γλάρους, για να μην κάψουν τα ποδαράκια τους στην καυτή άμμο;

Ταξίδια! Το μεγάλο βιβλίο δραστηριοτήτων

Με περισσότερα από 150 αυτοκόλλητα! Αυτό το φανταστικό βιβλίο δραστηριοτήτων θα σου δώσει την ευκαιρία να παίξεις, να γελάσεις, να λύσεις γρίφους, να διασκεδάσεις με τα αυτοκόλλητα και να μάθεις ένα ...
Διακοπές! Το μεγάλο βιβλίο δραστηριοτήτων

Αυτό το απίθανο βιβλίο είναι γεμάτο δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις στις διακοπές - να λύσεις γρίφους, να χρωματίσεις εικόνες, να κολλήσεις αυτοκόλλητα, να φτιάξεις συνταγές, να σπάσεις μυστικούς κώδικες και πολλά πολλά ακόμη.

Παρέα με ένα μολύβι... Ταξιδεύω στα κάστρα με ιππότες και πριγκίπισσες, στους δρόμους της πόλης, στην κουζίνα της δημιουργίας

Παρέα με ένα μολύβι" ξεκινάμε να προετοιμαστούμε με ασκήσεις γραφής και αντίληψης. Καθένα από τα "ταξίδια" του βιβλίου αποτελεί μια ανεξάρτητη θεματική ενότητα, που συνδυάζει το παιχνίδι με τον γνωστικό στόχο.

Το βιβλίο αυτό είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για όσους θέλουν να ενθαρρύνουν τα παιδιά να παίξουν, να εξασκηθούν, να κατανοήσουν και να αγαπήσουν τη γραφή... παρέα με ένα μολύβι!

Στη σειρά κυκλοφορούν:

- Ταξιδεύω στο διάστημα, σε έναν κόσμο μαγικό, στην άγρια ζούγκλα

- Ταξιδεύω στα κάστρα με ιππότες και πριγκίπισσες, στους δρόμους της πόλης, στην κουζίνα της δημιουργίας

Παρέα με ένα μολύβι... Ταξιδεύω στο διάστημα, σε έναν κόσμο μαγικό, στην άγρια ζούγκλα

"Παρέα με ένα μολύβι" ξεκινάμε να προετοιμαστούμε με ασκήσεις γραφής και αντίληψης. Καθένα από τα "ταξίδια" του βιβλίου αποτελεί μια ανεξάρτητη θεματική ενότητα, που συνδυάζει το παιχνίδι με τον γνωστικό στόχο.

Το βιβλίο αυτό είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για όσους θέλουν να ενθαρρύνουν τα παιδιά να παίξουν, να εξασκηθούν, να κατανοήσουν και να αγαπήσουν τη γραφή... παρέα με ένα μολύβι!

Στη σειρά κυκλοφορούν:

- Ταξιδεύω στο διάστημα, σε έναν κόσμο μαγικό, στην άγρια ζούγκλα

- Ταξιδεύω στα κάστρα με ιππότες και πριγκίπισσες, στους δρόμους της πόλης, στην κουζίνα της δημιουργίας

Εδώ παίζουμε μαζί

Ένα απίθανο βιβλίο γεμάτο με διασκεδαστικά παιχνίδια - η ιδανική παρέα για τα καλύτερα φιλαράκια.

Μολύβι πιάσε, παράξενα πλάσματα πλάσε

Σχεδίασε και χρωμάτισε παρέα με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες στον κόσμο. Έχεις τη μοναδική ευκαιρία να ακονίσεις τη δημιουργικότητά σου με τη βοήθεια των πιο καλών από τους καλύτερους!

Ένα σπάνιο και ιδιαίτερο βιβλίο δραστηριοτήτων καθώς συμμετέχουν οι καλύτεροι ξένοι εικονογράφοι: Adam Stower, Alex T. Smith, Alexis Deacon, Ami Shin, Axel Scheffler, Barbara Nascimbeni, Benjamin Chaud, Benji Davies, Birgitta Sif, Briony May Smith, Britta Teckentrup, Chris Riddell, David Mackintosh, David Roberts, Ekaterina Trukhan, Emily Gravett, Emily MacKenzie, Emma Carlisle, Jan Pienkowski, Jean Jullien, Jim Field, Jools Bentley, Kazuno Kohara, Kitty Crowther, Lorna Scobie, Marta Alte?s, Matt Spink, Natalie Russell, Nikki Dyson, Poly Bernatene, Rebecca Patterson, Rilla, Rob Biddulph, Russell Ayto, Sara Ogilvie, Sarah McIntyre, Susanne Go?hlich, Sven Nordqvist, Tim Hopgood, Tor Freeman, Yasmeen Ismail, Zehra Hicks.

Αυτό ΔΕΝ είναι βιβλίο μαθηματικών. Είναι και παιχνίδι!

Η τέχνη και τα μαθηματικά πάνε μαζί - απλά εσύ δεν το είχες καταλάβει!

Ο γύρος του κόσμου σε 48 λαβύρινθους

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 48 ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ;

Ξεκίνα για ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο με ένα βιβλίο τόσο διαδραστικό, που θα νομίζεις πως θα έχεις δει από πολύ κοντά όλα τα υπέροχα αξιοθέατα!

Βοήθησε τον Γιώργο και το σκυλάκι του, τη Μιλού, να περάσουν μέσα από 48 μαγικούς λαβύρινθους και να επισκεφθούν εντυπωσιακές πόλεις, χώρες, σημαντικά αξιοθέατα και φυσικές ομορφιές.

Μπορείς να βρεις τη σωστή διαδρομή ενώνοντας τους λαβύρινθους μεταξύ τους; Μάθε συναρπαστικές πληροφορίες και βρες διασκεδαστικά στοιχεία, καθώς προχωράς από χώρα σε χώρα.

Μην ξεχάσεις το διαβατήριό σου!

Παιχνίδια αντι-βαρεμάρας με νεράιδες

Έτοιμες για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού; Οι νεράιδες γέμισαν το βιβλίο αυτό με κατασκευές, ζωγραφιές και γρίφους και μάγεψαν τις σελίδες του ώστε να βγαίνουν και να παίρνεις μαζί σου όσες θέλεις!

Φανταστικές καλοκαιρινές διακοπές - Δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας που θα πάνε στο Νηπιαγωγείο

Οι Φανταστικές Καλοκαιρινές Διακοπές είναι μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων με ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες.

Μέσα από αυτά τα βιβλία, τα παιδιά θα ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού και της ποίησης, θα ακονίσουν το μυαλό τους και θα αναπτύξουν τη λογική σκέψη, την παρατηρητικότητα, την ικανότητα συγκέντρωσης και όχι μόνο, λύνοντας σπαζοκεφαλιές, γρίφους και κάθε λογής πνευματικά παιχνίδια.

Παιχνίδια αντι-βαρεμάρας για το ταξίδι

Απίθανες δραστηριότητες για να περνάς διασκεδαστικά την ώρα σου στα ταξίδια, στην κατασκήνωση, στις διακοπές αλλά και στο σπίτι!

Γρίφοι, ανέκδοτα, σταυρολέξα, κατασκευές και άλλα πολλά!

Το μεγάλο βιβλίο της αντι-βαρεμάρας

Γεμάτο ιδέες για να διασκεδάζετε παντού και πάντα:

• Δραστηριότητες

• Χαρτοκοπτική

• Κόμποι

• Επιδεξιότητα

• Πειράματα

• Παιχνίδια

Χαρούμενες διακοπές για παιδιά που έχουν τελειώσει τη Β΄ Δημοτικού

Οι «Χαρούμενες διακοπές» αναθεωρήθηκαν, ώστε η ύλη τους να συμφωνεί με τα νέα σχολικά βιβλία. Μαζί τους το παιδί θα περάσει ένα πιο ευχάριστο καλοκαίρι κι έναν πιο ξεκούραστο χειμώνα. Γιατί μέσα στις διασκεδαστικές σελίδες του βιβλίου αυτού, τις γεμάτες παιχνίδια, σταυρόλεξα, σπαζοκεφαλιές, ευκαιρίες για να χρωματίσει και να ζωγραφίσει το παιδί, αθλητική ύλη, ωραίες εικόνες, ευχάριστα κείμενα και ποιήματα, έχουν τρυπώσει κι όλα τα μαθήματα που διδάχτηκε το παιδί το χειμώνα στο σχολείο. Οι «Χαρούμενες διακοπές», με μια γρήγορη επανάληψη, σιγουρεύουν τις γνώσεις του παιδιού, ενώ παράλληλα του χαρίζουν ευχάριστες και δημιουργικές ώρες.

Καλοκαιρινά Δ΄ Δημοτικού

Με ασκήσεις, σταυρόλεξα και διάφορες δραστηριότητες το κάθε βιβλίο της σειράς έχει σκοπό να ξαναθυμίσει στα παιδιά πράγματα που έμαθαν στο σχολείο τους την προηγούμενη σχολική χρονιά και είναι κρίμα να ξεχάσουν μέσα στην ανεμελιά του καλοκαιριού. Παίζοντας, χωρίς σύστημα, χωρίς πλήξη, τα «Kαλοκαιρινά» φρεσκάρουν τις γνώσεις των παιδιών με χιούμορ, διάφορα σχόλια και πολλές εικόνες. «Καλοκαιρινά» λοιπόν, και... καλό καλοκαίρι!

Διακοπές με τον Ευγένειο Τριβιζά στο νησί των πυροτεχνημάτων, για την ΣΤ΄ Δημοτικού, Βιβλίο 1 (Το κλεμμένο ηφαίστειο)

Καρτ ποστάλ - Περίτεχνη φύση

Όμορφες εικόνες, γλυκές σκέψεις!

Ένα όμορφο μπλοκ με 20 καρτ ποστάλ για να τις ζωγραφίσετε και να τις στείλετε στους αγαπημένους σας.

Καρτ ποστάλ - Περίτεχνα λουλούδια

Όμορφες εικόνες, γλυκές σκέψεις!

Ένα όμορφο μπλοκ με 20 καρτ ποστάλ για να τις ζωγραφίσετε και να τις στείλετε στους αγαπημένους σας.

 
Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ
Τρεμπεσίνας 12, Βέροια
Τηλ. 2331024672
www.iliotropiobooks.gr