Sergio Tacchini: Η πιο safe τάση στα ανδρικά ρούχα!

Είναι γεγονός ότι όλοι οι άντρες έχουν φορέσει έστω και μία φορά στην ζωή τους ένα από τα μπλουζάκια πόλο που κάνουν πάταγο κάθε χρόνο στις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Τα ανδρικά ρούχα SergioTacchini μέσα από την πλούσια collection τους μας υπενθυμίζουν ότι τα t-shirtpolo είναι η πιο safe επιλογή για όλες τις ηλικίες και τα γούστα, αφού αναδεικνύει τόσο ένα formal όσο και ένα casual ανδρικό ντύσιμο.

Διαχρονικό, κομψό & αθλητικό

 

Το navy είναι το αναντικατάστατο χρώμα που επιλέγεται από τους οπαδούς των πόλο. Ο κομψός γιακάς του και τα φιλοτεχνημένα κουμπάκια του, προσφέρουν στον άντρα ένα ιδιαίτερο outfit όποιο και να είναι το στυλ του.

Φοριέται με:

  • Denim παντελόνι

  • Υφασμάτινο παντελόνι

  • Βερμούδα

  • Φόρμα

Ήταν, είναι και θα είναι πάντα mainstream! Επιλέξτε τα, με κλειστά μάτια και 50% έκπτωση! Εκτός από το μπλε, στην μεγάλη online ποικιλία μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία παλέτα χρωμάτων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Δείτε όλη την συλλογή από ανδρικά πόλο μπλουζάκια, εδώ.

Ποια άλλα ανδρικά ρούχα πρωταγωνιστούν στο online SergioTacchini;

 

Συνεχίζοντας σε ένα πραγματικό bazaar εκπτώσεων, επιλέξτε παντελόνια που αποπνέουν ιταλική φινέτσα, ιδανικά για μία κυριακάτικη εκδρομή και απαραίτητα για την καθημερινότητά σας στο γραφείο. 

Και επειδή δεν μπορούμε με τίποτα να παραβλέψουμε τις επιρροές που έχει από το tennis η SergioTacchini, αθληθείτε με ένα πραγματικό fashionicon, το Ανδρικό Jacket Matrix

Δείτε περισσότερα ανδρικά casual ρούχα στο νέο e-shop sergio-tacchini.gr και ανανεώστε το στυλ σας με την φιλοσοφία ενός μεγάλου brand που είναι από μόνο του τάση!