Μετακομίζετε; Διαλέξτε την πιο αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία

Αν έχετε πάρει την μεγάλη απόφαση να αλλάξετε σπίτι και ζωή, τότε η μετακόμιση είναι σίγουρα στα άμεσα σχέδιά σας.

Εαν βρίσκεστε στην αναζήτηση της κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας, είστε στο σωστό μέρος. Ευθύς αμέσως θα γνωρίσετε μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία Γραμμαδάς LogisticsServices, σας προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις, προσφέροντάς σας:

Μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές

Μέσα από τον μεγάλο στόλο φορτηγών, μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες όπως η μετακόμιση οικοσυσκευών αλλά και η μετακόμιση ειδικών επίπλων, όπως πιάνα, έργα τέχνης, αντίκες που χρειάζονται ιδιαίτερες επεξεργασίες. Το ειδικό προσωπικό αναλαμβάνει την μεταφορά σε ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά που αποτρέπουν τον κίνδυνο ατυχήματος.

Αποθήκευση των οικοσυσκευών σας σε ειδικά container

Όποιες και όσες και αν είναι οι οικοσκευές σας, μπορείτε να βρείτε αποθηκευτικό χώρο, μέσα από την μεταφορική εταιρεία, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έτσι, εξασφαλίζετε ασφάλεια για τον εξοπλισμό σας, όσο καιρό επιθυμείτε.

2+1 tips που θα σας βοηθήσουν στο δύσκολο και βαρετό πακετάρισμα

  • Φτιάξτε λίστα

Τα της μετακόμισης είναι τόσα πολλά που σίγουρα δεν μπορείτε να τα θυμάστε όλα. Ξεχωρίστε τις δουλειές σε αυτές που πρέπει να γίνουν πριν και μετά την μεταφορά για να έχετε σαφή εικόνα του τι πρόκειται να κάνετε.

  • Ποια είναι τα απαραίτητα;

Ξεχωρίστε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε στο καινούργιο σας σπίτι. Δεν κερδίζετε τίποτα με το να μαζεύετε συνεχώς διάφορα πράγματα μόνο και μόνο επειδή νομίζετε ότι μπορεί να τα χρειαστείτε.

  • Πετάξτε αυτά που δεν χρειάζεστε

Όσα σκεύη δεν έχουν για εσάς καμία χρησιμότητα, πετάξτε τα! Να είστε σίγουροι ότι εκτός από τις κούτες της μετακόμισης θα έχετε και τις κούτες που θα καταλήξουν στον κάδο απορριμμάτων.

Ελάτε σε επαφή με την μεταφορική εταιρείαΓραμμαδάς, κάνοντας κλικ εδώ .