Πατίνια και Skate: Δύο αγαπημένες δραστηριότητες των νέων

Είναι ίσως τα πιο διαδεδομένα σπορ «του δρόμου» που προσελκύουν και γοητεύουν τους νέους, χρόνια πριν το παρκούρ, ενώ έχουν επιβιώσει στην δοκιμασία του χρόνου από την Καλιφόρνια του ’50 μέχρι σήμερα.

Είναι πλέον συχνό φαινόμενο να βλέπεις τους έφηβους να πηγαίνουν με τη σανίδα ή τα πατίνια τους στο σχολείο, ενώ τα πάρκα, οι πλατείες και τα ειδικά διαμορφωμένα skateparks, κυρίως τις πιο ζεστές ημέρες του μήνα, είναι γεμάτα από άτομα κάθε ηλικίας, μικρούς αλλά και πιο μεγάλους, που επιδεικνύουν τις ικανότητες τους στα crooked grind, το frontside και το kickflip.

Το skate και τα πατίνια, δεν είναι απλώς ένα σπορ, αλλά συνδέονται με μία ευρέως διαδεδομένη κοσμοθεωρία και ένα στυλ που συναρπάζει μία ολόκληρη γενιά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε εδώ μια μεγάλη ποικιλία από εξοπλισμό για skateboard που κάνει τη διαφορά!

Πάνω στην μόδα του skate και των rollers έχει χτιστεί μία ολόκληρη βιομηχανία με ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και brands, που εξυπηρετούν τις ανάγκες των επίδοξων σκέητερς κάθε ηλικίας, λανσάροντας ένα δικό τους ξεχωριστόστυλ και δημιουργώντας ένα πολύ συγκεκριμένο fashionstatement.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη σκέητ και rollers για να διαλέξει κανείς και η επιλογή εξαρτάται καθαρά από τις προτιμήσεις και τις ικανότητες στην ισορροπία του εκάστοτε επίδοξου σκέητερ.

Μερικές πολύ αξιόλογες προτάσεις σε πατίνια μπορείτε να βρείτε εδώ .

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον, οποιοσδήποτε θέλει να ασχοληθεί με το skate και τα rollers έχει αμέτρητες επιλογές σε σανίδες και πατίνια, ενώ τα αξεσουάρ και τα ανταλλακτικά που κυκλοφορούν στην αγορά, υπάρχουν επίσης σε αφθονία, επιτρέποντας στους σκέητερ να κάνουν τους καλύτερουςσυνδυασμούς ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες.

Αν λοιπόν αναζητάτε καινούργια ροδάκια για το σκέητ ή τα πατίνια σας, είτε θέλετε μία σανίδα με πρωτοποριακόdesign που να ξεχωρίζει, είτε ακόμα προστατευτικόεξοπλισμό για το αγαπημένο σας σπορ ή μοντέρνα ρούχα που να ακολουθούν απόλυτα και να αναδεικνύουν το skateστυλ σας, επισκεφθείτε το skateshop.gr και βρείτε αυτό που ψάχνετε.