Πολύ κέφι στο πάρτι του DIMOS HAIR EXPERT

dimos party4

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου το κομμωτήριο DIMOS HAIR EXPERT στον Κοπανό κατάφερε να μεταμορφωθεί σε ένα πανέμορφο bar,εντυπωσιάζοντας όχι μόνο τους φίλους του που το κατέκλυσαν (200 άτομα) αλλά πολύ περισσότερο τους περαστικούς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στο θέαμα. Μετά από την πρόσφατη ανακαίνισή του, ο χώρος στολίστηκε σε όλο το μήκος του δρόμου με σκαμπό και μπαράκια ενώ η μουσική και ο εξαιρετικός φωτισμός με φωτορυθμικά άφησε άφωνους όλους τους προσκεκλημένους του. Ιδιαίτερη νότα η μελωδική φωνή της Ιφιγένειας Σταμπουλή που με την κιθάρα της χάρισε άλλη διάσταση στο πάρτυ. Για όλον τον κόσμο υπήρχαν ποτά ενώ στο τέλος μοιράστηκαν πολλά δώρα.

 

dimos party

Ευχαριστήριο
Η παρουσία σας για άλλη μια φορά αποδεικνύει το πόσο μεγάλη παρέα γίναμε.....Εύχομαι και στο μέλλον να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και να σας χαρίζω πανέμορφα και υγιή μαλλιά. Να στε σίγουροι οτί οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν ποτέ!!!!!!!!

Ευχαριστώ τον ανεπανάληπτο DJ MATOPOULOS,τον barman Οδυσσέα Σαρασίδη,τους ιδιοκτήτες του coctail bar Marilyn Skiathos για την βοήθειά τους,τις εταιρείες GOLDWELL και KYANA για τα δώρα τους και τα hotel DELAGIO,CAFE EDUAL και ζαχαροπλαστείο ΑΠΟΛΑΥΣΗ για τον εξοπλισμό που προσέφεραν για την εκδήλωση.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΙΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣ

dimos party1dimos party2

 dimos party3

 dimos party5

 dimos party6