Θετική αύρα στην κρεβατοκάμαρα – Ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες επιλογές;

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένας χώρος ιδιαίτερος και αυστηρά προσωπικός για τον καθένα. Οι επιλογές που κάνουμε στην διαμόρφωσή της αναδεικνύει και κάθε εποχή του χρόνου.

Ο φετινός Χειμώνας λοιπόν μας βρίσκει με την καλύτερη διάθεση! Το μαλακό πουπουλένιο πάπλωμα είναι έτοιμο να απλωθεί στο κρεβάτι, τα πολύχρωμα κουβερλί είναι στα ράφια έτοιμα να ενισχύσουν την αισθητική του χώρου σας και οι παπλωματοθήκες με τα πιο περίεργα και αναζωογονητικά σχέδια σκεπάζουν τα παπλώματά σας.

Ντύστε την διάθεσή σας...με λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ

Ακόμα και αν δεν έχετε αγοράσει καινούργιο πάπλωμα, πρέπει να έχετε στην κατοχή σας, παπλωματοθήκες, οι οποίες ντύνουν και προστατεύουν το πάπλωμά σας, από την φθορά του χρόνου, προσφέροντας παράλληλα και κορυφαία αισθητική.

Το παραπάνω σχέδιο επιφέρει ένα τολμηρό και μοντέρνο αποτέλεσμα με ρίγες! Αποκλειστικά από την ΚΕΝΤΙΑ.

Τα double-facedπαπλώματα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα λευκά είδη που μπορούν να ντύσουν την κρεβατοκάμαρά σας, εναλλάσσοντας την διάθεσή σας με τις επιλογές χρώματος.

Εάν σας άρεσε το παραπάνω σχέδιο, στο ηλεκτρονικό κατάστημα kentia.grθα βρείτε ποικιλία από παπλώματα για έναν ονειρικό ύπνο!

Tι άλλο μπορεί να σας ηρεμήσει στην κρεβατοκάμαρά σας;

  • Επιλέξτε 100% βαμβακερά σεντόνια και όχι συνθετικά. Έτσι, η υγρασία του σώματος θα απορροφάται και δεν θα προκαλείται ανθυγιεινό περιβάλλον κατά την διάρκεια της ξεκούρασής σας. Δείτε εδώ μερικές πολύ αξιόλογες επιλογές σε σεντόνια.

  • Από την στιγμή που έχετε επιλέξει ένα πολύ ζεστό πάπλωμα, φροντίστε να μην έχετε τα κλιματιστικά και την θέρμανσή σας στο full, γιατί η ατμόσφαιρα θα γίνει αποπνικτική

Προετοιμάστε το σπίτι σας για την έλευση του Χειμώνα και ξεκινήστε τις αγορές σας με επώνυμα και άκρως ποιοτικά λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ.