Γίνατε πρόσφατα μανούλες; Όλα τα βρεφικά είδη και έπιπλα που χρειάζεστε για το παιδικό δωμάτιο!

motherandbaby2

Για τις γυναίκες η μητρότητα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα δώρα στη ζωή τους. Ο ερχομός ενός μωρού της αλλάζει ολοκληρωτικά και ως προσωπικότητα και ως άνθρωπο γενικότερα. Αυτό που αλλάζει σημαντικά είναι η καθημερινότητα της μητέρας, η οποία τώρα έχει ως επίκεντρο την περιποίηση του μωρού της. Η οργάνωση της νέας καθημερινότητας είναι εξαιρετικά δύσκολη και πολλές φορές οι μανούλες αγχώνονται καθώς δεν ξέρουν ποια βρεφικά είδη και έπιπλα είναι απαραίτητα για το παιδικό δωμάτιο. Εμείς σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές οι οποίες θα διευκολύνουν τις αγορές σας!

Αρχικά, το βασικότερο έπιπλο το οποίο πρέπει να έχετε αγοράσει πριν ακόμη τον ερχομό του μωρού σας είναι η κούνια. Οι περισσότεροι γονείς ειδικά τις πρώτες ημέρες την τοποθετούν μέσα στην κρεβατοκάμαρα ώστε να μπορούν να το προσέχουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Προσέξτε πολύ ώστε τα κάγκελα να έχουν κατάλληλο άνοιγμα που να προστατεύει το κεφαλάκι του μωρού σας.

Δείτε ακόμη περισσότερες κούνιες!

kounia

Έπειτα, ένα ακόμη πολύ βασικό «έπιπλο» είναι το μπανάκι. Ειδικά την περίοδο όπου το μωρό σας θα αρχίσει την φρουτόκρεμα το μπανάκι επιβάλλεται. Υπάρχουν μπανάκια που μπορείτε να ελέγχετε ακόμη και την θερμοκρασία του νερού, ώστε να είναι κατάλληλο για το καθημερινό μπανάκι του μωρού σας.

allaxiera

Επιπροσθέτως, μια αλλαξιέρα είναι εξαιρετικά σημαντική τόσο για το άλλαγμα όσο και για την περιποίηση του μωρού σας. Μετά το μπανάκι χρειάζεστε μια μεγάλη επιφάνεια ώστε να τοποθετήσετε με ασφάλεια το μωρό σας και φυσικά πολλά συρτάρια για να αποθηκεύσετε πάνες, πετσετούλες, κρέμες, λαδάκια, μπατονέτες και ότι άλλο χρειάζεστε για το babyspa του μωρού σας.

Περισσότερα έπιπλα για το βρεφικό και παιδικό δωμάτιο μπορείτε να δείτε εδώ !

Τέλος, επενδύστε τα χρήματά σας σε βρεφικά είδη τα οποία θα χρησιμοποιείτε καθημερινά, όπως πετσέτες, φορμάκια με μανίκι ή χωρίς, ανάλογα με την εποχή, κουβερτούλες και καλτσάκια για το χειμώνα. Σίγουρα όλα αυτά μπορεί να σας φαίνονται «βουνό», αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε και με το παραπάνω!

Μία μεγαλύτερη ποικιλία από προίκα μωρού και άλλα βρεφικά είδη και έπιπλα, σας περιμένει να την ανακαλύψετε στο oneira.gr