Σχολικές Τσάντες και Σχολικά Είδη από το Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ

 

Στο Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ που λειτουργεί στη Βέροια από το 1990, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε Σχολικές Τσάντες και Σχολικά Είδη στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σχολικές τσάντες για όλες τις ηλικίες. Τσάντες πλάτης, ώμου, με ρόδες, νηπιαγωγείου, ταχυδρόμου, καθημερινής χρήσης, κασετίνες, παγούρια και σχολικά είδη σε απίστευτη ποικιλία.

Στο Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ μπορείτε να βρείτε βιβλία για παιδιά και για μεγάλους (λογοτεχνία, βοηθήματα, λεξικά, ξενόγλωσσα βιβλία εκμάθησης γλωσσών, λευκώματα αλλά και βιβλία ΟΕΔΒ και πολλά), γραφική ύλη (στυλό, μαρκαδοράκια, κλπ), σχολικά είδη (τσάντες, κασετίνες, παγούρια, χάρτες, κλπ), είδη για τον εξοπλισμό, την οργάνωση και την αρχειοθέτηση του γραφείου (κλασέρ, συρραπτικά, κλπ), είδη λογιστηρίου (σφραγίδες, τιμολόγια κλπ), είδη χειροτεχνίας και ζωγραφικής, τόσο για το νηπιαγωγείο και το σχολείο όσο και για χόμπι, αλλά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, παζλ και πολλές προτάσεις δώρων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Βιβλιοπωλείου ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ στη διεύθυνση www.iliotropiobooks.gr

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε πλούσιο υλικό και αμέτρητους κωδικούς. Με συνεχή ενημέρωση και εμπλουτισμό της γκάμας προϊόντων, σας προσφέρονται περισσότερες επιλογές,  για την άμεση ικανοποίηση των αναγκών σας.

ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ │ Βιβλιοπωλείο – Είδη Σχεδίου – Χαρτικά – Γραφικά
ΤΑΣΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Τρεμπεσίνας 12, Βέροια
Τηλ. 2331024672