Έπιπλα για το σαλόνι σας με υπογραφή ποιότητας

saloni 34

Το σαλόνι μέσα στο σπίτι είναι το μόνο δωμάτιο μαζί με το μπάνιο που παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην διακόσμηση και στην πρακτικότητα μέσα στο σπίτι. Τα έπιπλα, τα διακοσμητικά και όλες οι τάσεις που εστιάζει ο κάθε χώρος, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του και τις ιδιαίτερες προοπτικές του.

Πως θα επιλέξετε σαλόνι;

Λέγοντας σαλόνια, εννοούμε τα κομμάτια που απαρτίζουν ένα σετ από έπιπλα για το καθιστικό σας. Είτε κάποιος ακολουθεί τις νέες τάσεις είτε όχι, τα έπιπλα που θα διαλέξει θα πρέπει να είναι εφάμιλλα της λειτουργικότητας και της ποιότητας. Τα υφάσματα δηλαδή θα πρέπει να είναι φτιαγμένα από υλικά που μπορούν να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου και έπειτα να εμπνέουν με την σχεδίασή τους τις αισθητικές κλίμακες του καθενός.

Άκρως σημαντικά είναι και τα έπιπλα της τραπεζαρίας, τα οποία όχι μόνο καλύπτουν το κομμάτι της εστίασης αλλά μπορούν να δώσουν μία ξεχωριστά νότα διακόσμησης συνολικά στον χώρο σας.

Tips που ανανεώνουν τον χώρο σας:

  1. Αν επιθυμείτε να ανανεώσετε εύκολα και με χαμηλό κόστος τα έπιπλά σας, αλλάξτε τα υφάσματα, επιλέγοντας άλλον χρωματισμό από αυτόν που διατηρείτε ως τώρα.

  2. Μην διστάσετε να τοποθετήσετε ιδιαίτερα τον Χειμώνα κεριά. Είναι ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο, που μπορεί να χαρίσει ηρεμία και προοπτική στον χώρο σας

  3. Σκεφτείτε σοφά σχετικά με το χαλί που πρόκειται να μπει στον χώρο σας. Φλοκάτες, χαλιά μηχανής αλλά και χειροποίητα είναι μερικές από τις επιλογές σας.

Τέλος, ακόμα και αν το σπίτι σας είναι άψογο διακοσμητικά μπορεί να υστερεί στην καθαριότητα. Για αυτό μην αμελείτε ποτέ την αξία της καθαριότητας στον χώρο σας.

Βρείτε τα έπιπλα που επιθυμείτε για ένα ολοκληρωμένο σπίτι, εδώ