Παντρεύεστε; Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που θα κλέψουν την παράσταση!

gamos

Είναι γεγονός ότι ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά την ημέρα που θα παντρευτεί… Όλοι όμως θυμόμαστε το αυτοκίνητο που με μανία κόρναρε όταν η νύφη κατέφθασε. Αν θέλετε και εσείς να κάνετε μια εντυπωσιακή είσοδο δεν έχετε παρά να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για την ημέρα του γάμου σας. Εμείς κάνουμε για εσάς μια λίστα με τα πιο εντυπωσιακά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα…

Πείτε ναι σε μια Maserati!

mazerati

Φυσικά σε λευκό χρώμα, η άφιξή σας με αυτό το Ιταλικό αμάξι θα είναι όχι μόνο εντυπωσιακή αλλά μια ολόκληρη εμπειρία…και φυσικά επειδή είναι γνωστή για την ταχύτητά της ζητήστε από τον οδηγό να σας κάνει 2-3 βόλτες γύρω από την εκκλησία..και πάλι θα προλάβετε!

 

Αν από την άλλη είστε πιο ρομαντικό ζευγάρι δεν έχετε παρά να επιλέξετε για την ημέρα του γάμου σας ενοικιάσετε το απόλυτα vintage σύμβολο, μια glamorous Rolls Royce.

rolls roys

Είναι ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό όχημα που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των καλεσμένων σας. Αν ο γάμος σας διακρίνεται για την πολυτέλειά του, τότε μια Rolls Royce, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή σας.

 

Επίσης, ένα ακόμη εντυπωσιακό αυτοκίνητο που θα σας κάνει νιώσετε σαν πριγκίπισσα που χαιρετάει το λαό της είναι ένα

 Beauford Open Tourer.

rolls roys2

Ένα αυτοκίνητο βγαλμένο από τη δεκαετία του 1930, παρέχει απαράμιλλο στιλ και μια ρετρό γοητεία που ολοκληρώνει το concept του γάμου σας με τον καλύτερο τρόπο.

Τέλος, η εντυπωσιακή άφιξη δεν είναι μόνο προνόμιο της νύφης αλλά και του γαμπρού. Αν θέλετε λοιπόν και εσείς να έχετε μια εκρηκτική είσοδο τότε η πιο ιδανική επιλογή είναι να ενοικιάσετε ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο όπως μια Aston Martin.

astin martin

Το άρθρο ήταν μια προσφορά της DriveHellas, πρωτοπόρου εταιρείας στον χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.