Φωτιστικά οροφής και εξωτερικός φωτισμός: Design και συμβουλές

fotistik1

Ο φωτισμός δίνει σε έναν χώρο ζωή, είναι στην ουσία το στοιχείο που τον αναδεικνύει, αφού μπορεί μέσα από ένα και μόνο φωτιστικό να δοθεί η κατάλληλη οπτική γωνία σε ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο ή χώρο της οικίας.

Ο εξωτερικός φωτισμός από την άλλη έχει και αυτός τον δικό του ρόλο στην διακόσμηση και στην εμφάνιση του κήπου, της βεράντας, της ταράτσας. Μπορεί να φανερώσει καλύτερα τις διακοσμητικές πινελιές στον χώρο σας και να τον κάνει συνολικά πιο ελκυστικό.

Τι προτείνει η εταιρεία ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ για τον φωτισμό, σε όλους τους χώρους του σπιτιού;

1. O περιμετρικός φωτισμός είναι η καλύτερη λύση για τον φωτισμό του σπιτιού σας. Προσφέρει οικονομία στην καθημερινή κατανάλωση και μπορεί να τεθεί και ως συμπληρωματικός και διακριτικός φωτισμός.

2. Αν θέλετε στον χώρο σας έναν φωτισμό, ο οποίος να είναι χαλαρός και όχι έντονος τις περισσότερες ώρες, το καλύτερο είναι να επιλέξετε λαμπτήρες led. Αυτός ο φωτισμός μπορεί να είναι και κρυφός, χαρίζοντας ένα μοναδικό πλεονέκτημα στον χώρο, την εξοικονόμηση που φτάνει μέχρι και το 30%

3. Στα υπνοδωμάτια επιλέξτε κρυφό φωτισμό, από φωτιστικά οροφής, τα οποία είναι της αρεσκείας και καλύπτουν εξατομικευμένα τις ανάγκες σας.

fotistik2

Επαγγελματικός φωτισμός – Πώς θα πετύχετε λιγότερη κατανάλωση;

  • Μην χρησιμοποιήσετε περισσότερα φωτιστικά απ' ό,τι χρειάζεται. Είναι γεγονός ότι ένας επαγγελματικός χώρος χρειάζεται δυνατότερο φωτισμό από τον οικιακό, αλλά με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορείτε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα
  • Η χρήση των φωτιστικών νέας τεχνολογίας εξοικονομούν περισσότερη ενέργεια και μειώνουν την κατανάλωση ρεύματος

Ρωτήστε τους ειδικούς στον κλάδο του φωτισμού και κάντε το καλύτερο για τον χώρο σας!
Η ομάδα της ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ θα έρθει στον χώρο σας, θα πραγματοποιήσει μία μελέτη και θα σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για τον φωτισμό που μπορεί να έχει το σπίτι σας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Κάντε κλικ εδώ και βρείτε τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες του χώρου σας!