Νυχτικά και ρόμπες για έναν άνετο ύπνο μέσα από το e-shop TheMoonCat!

andra-kimono-3316

Τόσο τα νυχτικά, όσο και οι ρόμπες αποτελούν βασικά ενδύματα για τον βραδινό μας ύπνο. Είναι γεγονός ότι τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι, τα υφάσματα γίνονται όλο και πιο ελαφριά προκειμένου να μας εξασφαλίζουν έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

Εμείς σαν πρώτη κλασική και ασφαλή επιλογή, σας προτείνουμε το γυναικείο νυχτικό από την εταιρεία Luna. Είναι βαμβακερό αμάνικο φόρεμα από μαλακό ύφασμα βισκόζη που σίγουρα θα λατρέψετε. Στο μπροστινό μέρος του διαθέτει V λαιμόκοψη, ενώ στο πίσω στρογγυλεμένη. Διαθέτει διακριτικό μοτίφ αριστερά και δεξιά στο ύψος του λαιμού, ενώ κάτω από το στήθος, διακόσμηση από κέντημα LUNA .

Extra tip: Με κορδόνι κάτω από τη μέση, όπου σουρώνοντάς το, αλλάζει όψη!

virtual dress 8155lb 1

Αν από την άλλη, είστε λάτρεις του σατέν το οποίο αγκαλιάζει υπέροχα και αναδεικνύει αισθησιακά το γυναικείο σώμα, τότε δεν υπάρχει πιο κατάλληλο νυχτικό από το Φούξια σατέν νυχτικάκι με δαντέλα C60-L

petitefolies c60 chemise pi 1

Σούπερ σέξυ και αισθησιακό είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να φαίνεστε εντυπωσιακή και ελκυστική, ενώ ταυτόχρονα θα σας χαρίσει έναν άνετο ύπνο. Ανακαλύψτε περισσότερα σχέδια καλοκαιρινών νυχτικών.

Αν είστε από τις γυναίκες που θέλουν να κυκλοφορούν άνετα μέσα στο σπίτι τους και αγαπάτε τις γυναικείες ρόμπες, τότε σας προτείνουμε να επενδύσετε στις ρόμπες ελληνικής παραγωγής της εταιρείας Vamp και μάλιστα σε ένα έντονο χρώμα όπως το κίτρινο ειδικά τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι.

1848

Είναι η κίτρινη χνουδωτή ρόμπα με ζώνη της ελληνικής εταιρείας Vamp που θα λατρέψετε. Διαθέτει εξωτερικές τσέπες, ενώ είναι διακοσμημένη με χνουδωτό μοτίφ σε σχήμα καρδιάς σε λαχανί χρώμα με περίγραμμα από κέντημα, πάνω αριστερά.

Καλή περιήγηση στο themooncat.com. Να είστε σίγουρες ότι θα το προτιμήσετε ξανά και ξανά!