Επώνυμα γυαλιά ηλίου για το φετινό καλοκαίρι

gialia adv1

Τα γυαλιά ηλίου, ειδικά για τον θηλυκό πληθυσμό, είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του στυλ τους. Αν εξυπηρετούν κιόλας τον πρακτικό σκοπό τους που είναι η προστασία των ματιών από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία, τότε αποτελεί το πιο must αξεσουάρ του καλοκαιριού!

Στο online κατάστημα gialiailiou.gr προσφέρουμε όχι μόνο την ποιότητα στον φακό και τον σκελετό, αλλά και μία αισθητική υπεροχής που ταιριάζει σε όλα τα προφίλ προσώπου.

Τι είναι στην μόδα τώρα και τι προτείνεται από οπτικούς και σχεδιαστές;

1. Γυαλιά ηλίου Gucci

Η πρώτη από τις τάσεις που αναζωογονούν το στυλ σας, φέτος το καλοκαίρι είναι τα φωτεινά γυαλιά, τα οποία αντανακλούν την ζωντάνια και τα χρώματα που έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζουν την θερινή περίοδο.

Γυαλιά που έχουν χρωματιστό σκελετό και φακό ανοιχτό, ροζ, δαμασκηνί, γαλάζιο, είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Δείτε εδώ μια πολύ καλή επιλογή!

2. Τετράγωνα γυαλιά Carrera

H επόμενη τάση είναι πολύ δημιουργική και προσφέρει πολλές εκδοχές. Ο τετράγωνος σκελετός μπορεί να μην πάει σε όλα τα σχήματα προσώπου, αλλά δίνει φινέτσα και στυλ. Ξεχωρίζουν οι φακοί καθρέπτες, τα animal print και οι τετράγωνοι σκελετοί.

Δείτε μερικές επιλογές:

gialia adv2

gialia adv3

 3. Υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου

Ολοένα και περισσότερο κερδίζουν έδαφος τα γυαλιά, με μεγάλο σκελετό, ο οποίος καλύπτει όλη την περιοχή των ματιών και την γύρω περιοχή, δίνοντας ένα κομψό αποτέλεσμα που τονίζει την θηλυκότητα.

Οι φετινές προτάσεις είναι ανανεωμένες και μοναδικές, τέτοιες που οι φανατικοί ακόλουθοι αυτής μόδας θα βρουν σίγουρα το σχέδιό τους. Ο ήλιος γίνεται ολοένα και πιο δυνατός και εσείς πρέπει να ανανεώσετε το στυλ σας με τον καλύτερο τρόπο. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε την διαφορά στην παραλία και να κρατήσετε το στυλ σας ανεπηρέαστα άψογο μέχρι να πέσει ο ήλιος, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τα καλύτερα γυαλιά από τους καλύτερους προμηθευτές, online!

Ευχαριστούμε πολύ το ηλεκτρονικό κατάστημα gialiailiou.gr για τις πολύτιμες συμβουλές!