tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο διαπραγματευτής του Μπατακλάν σε αστυνομικό σεμινάριο στη Βέροια

«Θυμάμαι κάθε λέξη που τους είπα και μου είπαν. Θυμάμαι πώς περνούσα πάνω από πτώματα μετά την έφοδο της αστυνομίας. Πέντε φορές μίλησα μαζί τους. Από τη δεύτερη κατάλαβα ότι αυτή η ομηρία δεν θα έχει καλό τέλος…»: με αυτά τα λόγια ο Γάλλος διαπραγματευτής προσπαθεί να περιγράψει σε Έλληνες αστυνομικούς όλα όσα έζησε τον Νοέμβριο του 2015 στο Μπατακλάν στη Γαλλία, όταν τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους εισέβαλαν στον συναυλιακό χώρο, κράτησαν ομήρους και τελικά άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας 89 ανθρώπους.

Ο Γάλλος, του οποίου γνωρίζουμε μόνο το μικρό όνομα «Πασκάλ», είναι προϊστάμενος της γαλλικής αστυνομίας και βρέθηκε πριν από δύο ημέρες στο μεγάλο εκπαιδευτικό σεμινάριο των Ελλήνων αστυνομικών που έχουν και το ρόλο διαπραγματευτή στη Βέροια.

Οι Έλληνες αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν και να αντλήσουν γνώσεις για περιστατικά ομηρίας από ακραίους ισλαμιστές.

Άκουσαν συναδέλφους τους από την Ευρώπη για το πώς προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τζιχαντιστές και ενημερώθηκαν για τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται σε ακραία περιστατικά βίας.

Πηγή: https://www.cnn.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69