Logo

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ηρακλέους, στην πόλη της Βέροιας

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη  των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια
εκφόρτωσης μηχανήματος με χρήση φορτηγού οχήματος, επί της ενταύθα οδού Ηρακλέους, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε τα εξής:

Την Δευτέρα, 14-10-2019 και κατά τις ώρες από 14:00 έως 15:00:

Α. Την απαγόρευση κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται επί της οδού Ηρακλέους, από την συμβολή της με την οδό Τερψιχόρης έως την συμβολή της με την οδό Πασσαλίδη, προκειμένου, στον αριθ. 17 προαναφερόμενης οδού, σταθμεύσει το υπ΄ αριθμ. ΕΚΑ- 7462 Ι.Χ. Φορτηγό και εκτελεστούν ανωτέρω εργασίες.

Β. Την απαγόρευση κυκλοφορίας, σε φορτηγά οχήματα συνολικού μήκους μεγαλύτερου των 5 μέτρων από την διασταύρωση Ραχιάς στην οδό Ηρακλέους.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων  θα πραγματοποιείται από παρακείμενες οδούς. Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb