tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ειδικός εισηγητής στην τακτική σύνοδο της CEOM ο Αναστάσιος Βασιάδης

Η C.E.O.M. αποτελεί μία από τις πλέον αντιπροσωπευτικές και δραστήριες πανευρωπαϊκές ιατρικές οργανώσεις. Η ονομασία της προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Conferénce Européen des Ordres des Médecins (Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη των Ιατρικών Συλλόγων).
Η Οργάνωση C.E.O.M. έχει ως έδρα το Παρίσι και συνεδριάζει δυο φορές το χρόνο, συνήθως Ιούνιο και Δεκέμβριο.

Η πρόσφατη τακτική Σύνοδος της CEOM συνήλθε στο Μπάρι με την οργανωτική ευθύνη του Εθνικού Ιατρικού Συλλόγου Ιταλίας και με την συμμετοχή εκπροσώπων Εθνικών Ιατρικών Συλλόγων από ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι εργασίες της Συνόδου πραγματοποιήθηκαν στo Palazzo dell Aqua του Μπάρι. Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος εκπροσωπήθηκε στην Σύνοδο της CEOM στο Μπάρι από τα μέλη του Δ.Σ. Αναστάσιο Βασιάδη, Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη και Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο.

Η Σύνοδος ασχολήθηκε με κύκλους θεμάτων που αφορούσαν τα υπό διαμόρφωση άρθρα της Ευρωπαικής Ιατρικής Δεοντολογίας για το ιατρικό απόρρητο, τις συναδελφικές σχέσεις των Ιατρών, τους κανόνες της Τηλεϊατρικής, την Ιατρική Δημογραφία στην Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Επαγγελματική Κάρτα.

Σε όλους τους κύκλους, ως ειδικός εισηγητής, παρουσίασε τις θέσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ο Αν.Βασιάδης. Οι επιμέρους επισημάνσεις με βάση την ελληνική εμπειρία και οι προτάσεις του Έλληνα Αντιπροσώπου έγιναν δεκτές από την ολομέλεια της Συνόδου και ενσωματώθηκαν στις αποφάσεις που λήφθηκαν. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69