tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Η Βέροια θηλάζει» το μήνυμα του Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού στην Βέροια (φωτογραφίες)

Ο 10ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοέμβρη, σε περισσότερες από 50 πόλεις στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας σε συνεργασία με την Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας, διοργάνωσε τον 10ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Τα μέλη της Ομάδας υποδέχθηκε μητέρες που θηλάζουν ή θήλασαν, εγκυμονούσες, συζύγους και παιδιά στην καθιερωμένη πλέον γιορτή του θηλασμού.

Νέα μέλη εγγράφηκαν στην Ομάδα, ενημερώθηκαν από το πλούσιο έντυπο υλικό, ενώ τα παιδιά χάρηκαν με τα μπαλόνια στα οποία είχαν επάνω την στάμπα του Δικτύου και το σύνθημα ‘ΘηλάΖΩ’.

Φέτος συμμετείχαν 28 γυναίκες στον ταυτόχρονο θηλασμό, με ηλικίες παιδιών το μεγαλύτερο 4,9 ετών και το μικρότερο 2,5 ετών.

«Και φέτος είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε τον 10ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμός που διοργανώνεται στην πόλη μας. Το Δίκτυο φέτος γιορτάζει τα δέκα του χρόνια. Η δράση πραγματοποιείται σε περισσότερες από 50 πόλεις ανά την Ελλάδα. Το μήνυμα φέτος είναι «10 χρόνια θηλάζουμε», γιατί το Δίκτυο έχει πλέον εκπληρώσει τον σκοπό του, και δεν υπάρχει πια το ταμπού που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, κι αυτό επετεύχθη μέσα από τις Ομάδες και την υποστήριξη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η Βέροια θηλάζει. Η Ομάδα θα σταθεί δίπλα σε όποια μητέρα χρειάζεται βοήθεια. Οι πληροφορίες που δίνονται είναι πάντοτε τεκμηριωμένες επιστημονικά. Νέα μέλη εγγράφονται σήμερα, ενώ το feedback της Ομάδας είναι έστω και μία μητέρα να βοηθηθεί ώστε όσο διάστημα θέλει να μπορέσει να θηλάσει το παιδί της, φτάνοντας τους στόχους που έχει θέσει» είπε το μέλος της Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας, Κυριακή Τερεζάκη.

Την Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας αποτελούν η Νανά Νάντση (από τα ιδρυτικά μέλη), η Αναστασία Ασικίδου (η οποία φέτος, έπειτα από έξι χρόνια δεν θηλάζει), η Δήμητρα Αποστόλου και η Κυριακή (Κίρκη) Τερεζάκη. Όλα τα μέλη προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, έχουν πολύ αγάπη για αυτό που κάνουν και μεγάλη θηλαστική εμπειρία.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69