tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού πραγματοποίησε το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Βέροιας, ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Βέροιας, σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Βέροιας, πραγματοποίησαν εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Με αυτήν την δράση οι διοργανωτές ήθελαν να τονίσουν στο ευρύτερο γυναικείο κοινό, την ανάγκη πρόληψης κι έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, κάνοντας τον ετήσιο έλεγχο, την γνωστή μαστογραφία, διενεργώντας επιπλέον μαστογραφίες σε γυναίκες από 40 έως 70 ετών.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Ακτινοδιαγνώστρια Βασιλική Καραδήμου, Επιμελήτρια Α΄και Υπεύθυνη του Ακτινολογικού Εργαστηρίου Κ.Υ. Βέροιας και η Διευθύντρια του Κ.Υ. Βέροιας Μαρία Χατζή.

Σε αυτήν την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει το Μουσικό Σχολείο Βέροιας και ειδικότερα ένα από τα σύνολα ευρωπαϊκής μουσικής, στέλνοντας μουσικά μηνύματα αισιοδοξίας και ζωής, «Επειδή η ζωή είναι η ωραιότερη μελωδία».

Οι μαθητές Ανδρέας Καραμούτης, Μαριάννα Δαλιγκάρου, Άννα Κουτσιμανή, Ρόπη Πλασάρη και Χριστίνα Καταφυγιώτη, υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Ελισάβετ Ιωαννίδου, παρουσίασαν ρεπερτόριο κλασικής μουσικής, ενώ έκλεισαν με Μ. Χατζηδάκι.

Αξιοσημείωτο και να αναφέρουμε ήταν ο εντυπωσιακός διάκοσμος του χώρου. Η νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Βέροιας, Χριστοφορούλα Γεωργίου, με πολύ αγάπη, μεράκι και προσωπικό χρόνο, επιμελήθηκε την ζωγραφική στους τοίχους, τις κατασκευές, τον πίνακα, αλλά και το ρολόι, που δείχνει ότι ήρθε η ώρα για την καθιερωμένη μας μαστογραφία.

Μετά την εκδήλωση παρατάθηκε μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69