Logo

Τον μεγάλο ευεργέτη του Σωτήρη Περτσιούνη τίμησε το Νοσοκομείο (βίντεο, φωτογραφίες)

Εκδήλωση για να τιμήσει τον μεγάλο ευεργέτη του Σωτήρη Περτσιούνη πραγματοποίησε το Νοσοκομείο Ημαθίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε ενημέρωση για το μέγεθός των δωρεών,  ενώ πραγματοποιήθηκαν και ενημερωτικές ομιλίες που αφορούν στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας.

Ο Σωτήρης Περτσιούνης είναι συνταξιούχος γιατρός ακτινολόγος. Γεννήθηκε στην Μελίκη από γονείς αγρότες και ζει μόνιμα στην Ελβετία και έκανε σημαντικές δωρεές στο Νοσοκομείο όπως ο αξονικός τομογράφος και ψηφιακός μαστογράφος.

Χαιρετισμό απηύθυναν:

Ο κ. Μαυρογιώργος Δημήτριος, π. Διοικητής του Γ.Ν. Ημαθίας-Μονάδα Βέροιας ο οποίος τόινισε ότι οι δωρεές του κ. Περτσιούνη ανέβασαν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου. "Είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει μόνο να δίνει" σημείωσ εο κ. Μαυρογιώργος.

Ο κ. Γκούβης Παναγιώτης, Διευθυντής του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βέροιας

Η κ. Ζωνίτσα Σωτηρία, Διευθύντρια του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βέροιας.

Ομιλητές ήταν:

Ο κ. Παυλίδης Αναστάσιος, Επιμελητής Β΄ του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βέροιας με θέμα: « Ο ρόλος της μαστογραφίας στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού» (στο βίντεο η ομιλία του)

Ο κ. Κόλβατζης Χάρης, Επιμελητής Β΄ , της Γυναικολογικής - Μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας με θέμα: « HPV-Καρκίνος τραχήλου της μήτρας – Εμβόλια» (στο βίντεο η ομιλία του).

Σε βίντεο ολόκληρη η εκδήλωση

View this gallery on Flickr

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb