Logo

Γρηγοράκος σε Κουτσογιάννη: ενίσχυση και ισχυροποίηση του Νοσοκομείου Νάουσας

koutsogiannis grigorakos

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο είχε σήμερα, στο Νοσοκομείο Νάουσας, ο Δήμαρχος κ. Νίκος Κουτσογιάννης.
Ο Δήμαρχος ανέλυσε τη φιλοσοφία του Δήμου για τη συμμετοχή του στη διοίκηση και διαχείριση του Νοσοκομείου και την πρόθεση του Δήμου μας να στηρίξει με κάθε τρόπο την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του ιδρύματος. Ο κ. Κουτσογιάννης ζήτησε από τον Αναπληρωτή Υπουργό να δεσμευτεί για την επαναλειτουργία της μαιευτικής κλινικής, τη βελτίωση της λειτουργίας του ΕΚΑΒ και τη στελέχωση των κλινικών του Νοσοκομείου με ιατρικό προσωπικό.

Ο κ. Γρηγοράκος αφού ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η βελτίωση, ενίσχυση και ισχυροποίηση του Νοσοκομείου της Νάουσας, δεσμεύτηκε συγκεκριμένα για την επαναλειτουργία της Μαιευτικής κλινικής και τη στελέχωσή της, καθώς και για την πρόβλεψη προσωπικού για όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου όπου υπάρχουν ελλείψεις στις αρχές του 2015.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της διακομιδής των ασθενών και ο Αναπληρωτής Υπουργός δεσμεύτηκε για την βελτίωση της λειτουργίας του συστήματος ΕΚΑΒ στο νομό Ημαθίας, με ενδεχόμενη απόκτηση έδρας του ΕΚΑΒ στη Νάουσα, ώστε να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Μπούρτσου, ο Υποδιοικητής κ. Μπίνος, ο Διοικητής της Γ' ΥΠΕ κ. Ανδριόπουλος, οι περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Τεληγιαννίδης και κ. Καρατζιούλα και εκπρόσωποι των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb