tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνάντηση του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου

Την Τρίτη 10/6 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Οικογενειών & Φίλων για την Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) Ημαθίας με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Ι. Ισαακίδη στα γραφεία του Ι.Σ.Η.
 
Στη συνάντηση ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας Γιώργος Σαλιάγκας και τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον κ. Ισαακίδη για τους λόγους δημιουργίας του Συλλόγου, τους σκοπούς, τους στόχους και τα αιτήματα των οικογενειών με ψυχικά ασθενείς, τα προβλήματα που υπάρχουν στο Νομό στον τομέα της ψυχικής υγείας και ζήτησε τη συνεργασία και τη στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου στις προσπάθειες του Συλλόγου, τη διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων για την ενημέρωση των πολιτών για τον αποστιγματισμό της ψυχικής ασθένειας και άλλα θέματα.
 
Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Η. κ. Ισαακίδης χαρακτήρισε θετικό και σημαντικό το γεγονός της λειτουργίας του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας, συμφώνησε για τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της ψυχικής υγείας στο Νομό και δήλωσε την αμέριστη συνεργασία και στήριξη του Ι.Σ.Η. στις προσπάθειες αυτές, τη συνεργασία των Ψυχιάτρων – μελών του στις δραστηριότητες του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. και στις κοινές πολιτικές για την προώθηση των θεμάτων της ψυχικής υγείας.
 
Θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις των δύο φορέων για τη διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων και την εξειδίκευση της συνεργασίας τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69