tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά

iev

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας να υποδεχτούν αύριο Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, τους μαθητές όλων των βαθμίδων. Χωρίς κενά διδασκόντων και ελλείψεις, αλλά με πολύ διάθεση, συνέπεια και πάνω απ' όλα εκπαιδευτική κατάρτιση και γνώση, η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό δυναμικό θα υποδεχτούν τους μαθητές με μια υπόσχεση: Την παροχή υψηλού επιπέδου γνώση, για την επίτευξη των στόχων των μαθητών. Άλλωστε η πρόσφατη επιτυχία σε ποσοστό 83,3% των μαθητών των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, δείχνουν την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται.

 Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας καλύπτουν όλες τις βαθμίδες της στοιχειώδους και μέσης εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο), με άρτια εξοπλισμένες αίθουσες, σ΄ ένα καταπράσινο και άνετο περιβάλλον. Επίσης στο σχολικό συγκρότημα των Εκπαιδευτηρίων λειτουργεί Βρεφονηπιακός Σταθμός με όλες τις συνθήκες ασφαλείας, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης.

Γιατί στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας

Υποστηρίζουν τόσο τη διδασκαλία στην τάξη όσο και τη μελέτη στο σπίτι με κατάλληλο υποστηρικτικό υλικό που παρέχουν στους μαθητές τους. Κάθε μαθητής του γυμνασίου και του Λυκείου έχει στη διάθεσή του οργανωμένο διδακτικό υλικό με πλήρη σειρά βοηθημάτων για όλα τα μαθήματα, πολυμεσικές παρουσιάσεις, διαδραστικές αλλά και συμβατικές ασκήσεις.
Στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια έχουν οργανώσει ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών με πληθώρα ερεθισμάτων, παροχών και δραστηριοτήτων στους μαθητές ώστε να:

• Αποκτήσουν γνώσεις σε όλα τα μαθήματα θεωρητικών και θετικών επιστημών και να αποκτήσουν στερεές βάσεις για όλη τη μαθητική τους πορεία.
• Καλύπτουν όλες τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες
(και προετοιμασία για τις εξετάσεις και τα σημαντικά διαγωνίσματα) μέσα στο σχολείο χωρίς καμία επιβάρυνση και ανάγκη για φροντιστήρια, ή προετοιμασία από το σπίτι.

• Αποκτήσουν αναγνωρισμένα πτυχία στις ξένες γλώσσες (τμήματα διαφορετικών επιπέδων στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά) και στους Η/Υ χωρίς επιβάρυνση, στα πλαίσια του προγράμματος του σχολείου.
• Αθληθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας (κολύμβηση, τένις, ποδόσφαιρο)
• Αναπτύξουν και να ξεδιπλώσουν στο μέγιστο όλες τις δυνατότητες τους μέσα σε ένα περιβάλλον ασφαλές και υποστηρικτικό.
• Διδαχτούν σύμφωνα με τις σύγχρονες παιδαγωγικές θεωρίες ενεργοποίησης και αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων τους με σύγχρονα εποπτικά μέσα (smart board, p/c, προγράμματα εικονικής αναπαράστασης).

• Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις
• Εσωτερική Πισίνα
• Γήπεδα Ποδοσφαίρου & Μπάσκετ

• Υπηρετούν πιστά τη φιλοσοφία της σκληρής και εντατικής προετοιμασίας για την διαμόρφωση αυτοδύναμων μαθητών με τη διδασκαλία της μεθοδολογίας μελέτης και την εξάσκησή τους σε στρατηγικές μάθησης.

Συνεχείς Μαθητικές Διακρίσεις
Εξατομικευμένη Διδασκαλία
Πρωτοποριακές Εκπαιδευτικές
Μέθοδοι & Υποδομές
Ολοκληρωμένη Προσιτή Εκπαίδευση
Ελεγχόμενο & Ασφαλές Περιβάλλον
Ισχυρή Εκπαιδευτική Κοινότητα

• Πρωτοπόρα προγράμματα αθλητισμού.
• Πολιτιστική και κοινωνική ευαισθητοποίηση μέσα από ομίλους, εκδρομές και οργανωμένες επισκέψεις.
• Καθημερινή μεταφορά από και προς το εκπαιδευτήριο σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.
• Καθημερινή σίτιση με νέα διατροφικά πρότυπα που προάγουν την υγιεινή ζωή των μαθητών.
• Αίθουσες διδασκαλίας με σύγχρονα smartboard και προηγμένα προγράμματα εικονικής αναπαράστασης μαθηματικών και φυσικών επιστημών.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69