tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγωνιούν για την επόμενη ημέρα οι επαγγελματίες καφέ παιδοτόπων και πολυχώρων

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται, με αφορμή τα μέτρα για τον κορονοϊό, οι ιδιοκτήτες των παιδότοπων. Εκτός από την μεγάλη ζημιά που υπέστησαν το διάστημα της καραντίνας, δεν γνωρίζουν το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα. Οι περισσότεροι επαγγελματίες επέστρεψαν στις δουλειές τους ή έχει προγραμματισθεί η επιστροφή τους. Οι ιδιοκτήτες καφέ-παιδότοπων όμως δεν έχουν ενημέρωση για το τι θα γίνει με τον κλάδο τους και δικαιολογημένα ανησυχούν.

Μιλώντας με τους ιδιοκτήτες του παιδότοπου "Μικρός Πρίγκιπας" αυτό που μας επισημάνθηκε είναι ότι με τα 800 ευρώ που έλαβε η επιχείρηση αυτό το διάστημα πληρώθηκε μέρος των λειτουργικών εξόδων, που συνέχισαν να τρέχουν και να επιβαρύνουν τους επαγγελματίες. Αυτό που τους ανησυχεί περισσότερο είναι το αύριο. Θα λειτουργήσουν οι καφέ - παιδότοποι; Αν λειτουργήσουν, με ποιους κανόνες; Θα επιτραπεί να λειτουργήσει ο παιδότοπος; Αν όχι, θα είναι βιώσιμη η επιχείρηση; Πολλά τα ερωτηματικά που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου.

prigkipas paidotopos mesa

Τις ίδιες ανησυχίες έχει και ο Βασίλης Στεφανόπουλος, συνιδιοκτήτης του πολυχώρου Bowling City Club. Τα ερωτήματα για την συγκεκριμένη επιχείρηση είναι ακόμη περισσότερα αφού το κατάστημα λειτουργεί ως πολυχώρος με πολλές δραστηριότητες και κανείς δεν ξέρει για ποιες θα επιτραπεί η λειτουργία. "Δεν ξέρουμε πώς θα λειτουργήσουμε από εδώ και πέρα και με πόσο προσωπικό. Καλούμε την δημοτική αρχή αλλά και τους βουλευτές να έρθουν από κοντά και να δουν τα προβλήματά μας".

Αναφορικά με τα μέτρα της κυβέρνησης, το 800αρι δεν έλυσε τίποτα από τα προβλήματα που δημιούργησε η καραντίνα. "Τις λίγες ημέρες του Μαρτίου που δουλέψαμε, το ρεύμα ξεπέρασε τις 2000 ευρώ. Τι να πληρώσουμε με τα 800 ευρώ που πήραμε ως επιχείρηση;" σημείωσε ο κ. Στεφανόπουλος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69