tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιμελητήριο: εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Δωρεάν εξ αποστάσεως σεμινάριο «COVID-19 & Επιχειρησιακή Βιωσιμότητα»

Το Επιμελητήριο Ημαθίας προσφέρει δωρεάν στα μέλη του το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «COVID-19 & Επιχειρησιακή Βιωσιμότητα», με εισηγητή τον κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο, Ιδρυτή και CEO της Business Support Services “BSS”, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης που διαθέτει το εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα, από την TÜV AUSTRIA ACADEMY.

Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η διαμόρφωση λύσεων & δράσεων από τις επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις και οι μεσοπρόθεσμες στρατηγικές που πρέπει να εφαρμοστούν, μετά από αυτήν.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ασύγχρονα (στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα κατεβάσετε το υλικό του σεμιναρίου, ενώ θα παρακολουθήσετε και τον εισηγητή να σας μιλάει) οποιαδήποτε στιγμή έως και 15/5/2020.

Επίσης, αμέσως μετά το πέρας κάθε παρακολούθησης, μπορείτε να θέσετε δωρεάν τα ερωτήματά σας στον κ. Λιακόπουλο μέσω του forum της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης και αυτά θα απαντηθούν εντός 24 ωρών. Γιατί οφείλουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση και να παραμείνουμε ισχυροί στο επιχειρείν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση του προγράμματος, καλέστε στην TUV στο 210 5220920, εσωτερικά τηλέφωνα 130 και 143 ή συμπληρώσετε τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής.

Μόλις παραληφθεί το αίτημά σας θα σας σταλούν οι σχετικές πληροφορίες καθώς και οι κωδικοί πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Το παραπάνω θέμα θα παρουσιαστεί από τον κ Ευστάθιο Λιακόπουλο, Σύμβουλο Επιχειρήσεων, εταιρεία Building Solid Success (BSS), ο οποίος δραστηριοποιείται σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και οικονομικής διεύθυνσης.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Ημαθίας, τηλ. 2331024734.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69