tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άνοιξαν τα οπτικά στην Βέροια - Δεν θέλουν άσκοπες δοκιμές γυαλιών ηλίου

Στον χώρο εργασίας τους επέστρεψαν από την Δευτέρα το πρωί οι ιδιοκτήτες καταστημάτων οπτικών στην Βέροια αλλά την υπόλοιπη Ελλάδα. Με την πρόσφατη ελάφρυνση των μέτρων, αποφασίστηκε να ανοίξουν τα καταστήματά τους στο πρώτο γκρουπ επιχειρήσεων και από την Δευτέρα εξυπηρέτησαν ξανά τους πελάτες τους. 

polytimi antisip mask 5

"Ήταν μια στενάχωρη κατάσταση αυτή που βιώσαμε. Οι περισσότεροι δεν είχαμε ηλεκτρονικά καταστήματα και δεν ήμασταν έτοιμοι για ηλεκτρονικές πωλήσεις. Οι πελάτες μας όμως θα μας στηρίξουν. Τα μηνύματα που λάβαμε αυτό το διάστημα ήταν συγκινητικά" δήλωση στον "Πληροφοριοδότη" η Πολυτίμη Δημοπούλου, ιδιοκτήτης καταστήματος οπτικών στην Βέροια.

Από την Δευτέρα, οι επιχειρήσεις του είδους καλούνται να επιστρέψουν στην κανονικότητα κάνοντας μια νέα αρχή μετά από 45 μέρες καραντίνας. "Θα είναι δύσκολο το νέο ξεκίνημα αλλά για εμάς εδώ στην Ημαθία πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι ευκολότερα επειδή δεν είχαμε κρούσματα κορονοϊού" μας είπε η κ. Δημοπούλου, δείχνοντάς μας παράλληλα πώς θα καθαρίζονται τα γυαλιά ηλίου μετά από δοκιμή πελάτη. "Καθαρίζουμε τα γυαλιά με ειδικό υλικό απολύμανσης και περιμένουμε περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες από τους προμηθευτές μας για να μην κάνουμε ζημιά στα γυαλιά" σημείωσε.

polytimi antisip mask 3

Όσον αφορά με την ζημιά που έγινε στα καταστήματα οπτικών, η κ. Δημοπούλου σημειώνει: "Είχαμε μεγάλη απώλεια τζίρου. Ο Απρίλιος και ο Μάιος είναι οι καλύτεροι μήνες στην πώληση γυαλιών ηλίου. Εμείς προμηθευτήκαμε τα εμπορεύματα και ή τα πληρώσαμε και μείναμε χωρίς χρήματα ή δεν τα πληρώσαμε και έχουμε μπροστά μας απλήρωτες τις επιταγές. Από εδώ και πέρα κάθε τι που προμηθευόμαστε πρέπει να το πληρώνουμε αμέσως με αντικαταβολή. Θυμίζει περίοδο κάπιταλ κοντρόλ" τόνιζει η κ. Δημοπούλου. 

Αναφορικά με τους περιορισμούς που φέρνει η εφαρμογή των μέτρων κατά του κορονοϊού, η κ. Δημοπούλου τονίζει τα εξής για το καταναλωτικό κοινό: "Δεν θέλουμε να έρχεται ο κόσμος και να δοκιμάζει άσκοπα γυαλιά ηλίου διότι είναι φτιαγμένα από υλικά που δεν θα αντέξουν στο πολύ καθάρισμα με απολυμαντικά. Επίσης, οι πελάτες είναι δύσκολο να έρχονται στα καταστήματα με συνοδεία, λόγω του περιορισμένου αριθμού πελατών που μπορούν να βρίσκονται εντός καταστήματος". 

polytimi antisip mask 6

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69