tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το άνοιγμα των καταστημάτων οι έμποροι της Βέροιας - Αγωνία για την επόμενη ημέρα

Σε λίγες ημέρες τα μικρά εμπορικά καταστήματα θα ανοίξουν. Αύριο Τρίτη, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση και όπως όλα δείχνουν οι πόρτες των εμπορικών καταστημάτων θα ανοίξουν και πάλι την Δευτέρα 4 Μαΐου. Στην Βέροια, οι τοπικοί έμποροι σήκωσαν τα...μανίκια και ξεκίνησαν τις εργασίες ώστε να είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν το καταναλωτικό κοινό.

Από το πρωί σήμερα στο κέντρο της πόλης, στα περισσότερα καταστήματα έβλεπε κανείς κινητικότητα. Άλλοι καθάριζαν και άλλοι τακτοποιούσαν τις βιτρίνες τους με τα Ανοιξιάτικα εμπορεύματα που παρέλαβαν πριν το Πάσχα. 

Μπορεί η επιστροφή στην εργασία να ανεβάζει το πεσμένο ηθικό των τελευταίων εβδομάδων ωστόσο η αγώνια γι την επόμενη ημέρα υπάρχει. "Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει γενναία μέτρα και να στηρίξει την αγορά" τόνισε σε δήλωσή της στον "Πληροφοριοδότη" η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Τσιπουρίδου και πρόσθεσε: "Ο εμπορικός κόσμος δεν είδε στήριξη ακόμη. Η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει την αγορά για να μείνουμε όρθιοι και να μην χαθούν θέσεις εργασίας. Μετά από τόσο καιρό κλειστοί και με τον κόσμο στα σπίτια, το πρώτο διάστημα γνωρίζουμε ότι οι πωλήσεις μας θα είναι πεσμένες. Χρειαζόμαστε στήριξη στο θέμα των ενοικίων, παρεμβάσεις επιδότηση της εργασίας αλλά και κίνητρα στον κόσμο να βγει και να ψωνίσει στην αγορά".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69